INSIDE OF A FRESHLY DYED HEAD

by - novembra 18, 2018

Ahojte! Dnešný článok je čosi čo som na blogu ešte nerobila a povie Vám viac o tom čo sa mi dialo v hlave hneď po tom čo som sa prefarbila. Ak ma sledujete na Instagrame určite už viete, že som si pred pár dňami prefarbila vlasy hennou a nešlo to úplne podľa mojich predstáv. A rada by som Vám povedala čo som počas týchto dní prežívala. pretože sa medzi Vami určite tiež nájde niekto kto rozmýšľa nad prefarbením si vlasov a možno mu to dá trochu iný pohľad na vec.
Vo farbení vlasov nie som začiatočník. Už som mala na hlave takmer všetko - okrem henny. Chcela som sa opäť vrátiť k svojej ryšavej farbe vlasov a tak som si povedala, že po všetkých možných skúsenostiach vyskúšam prírodnú hennu, ktorá vlasy až tak neničí a vraj vydrží o čosi dlhšie. Hennu som použila od LUSHu (odtieň Rouge) a musím povedať, že nič z tohto nie je chyba Lushu a ich produkty milujem! Jediné čo by som tejto henne vytkla je vôňa, ale to je predsa len subjektívna záležitosť.

DAY 1 log
vlasy som po takmer 4 hodinách zmyla z henny a už v sprche sa mi rozbúchalo srdiečko. Nie, nie je to ryšavá ale straight up oranžová a ja vyzerám ako to dievča z 5th element! Po vyfénovaní to stále nie je lepšie. Cítim sa hrozne. Čo mi povie mamina? Sestra? Otec? Hell, čo mi povie ktokoľvek keď ma takto uvidí?! Večer príde prvý breakdown a hľadanie riešienia. Nakoniec som sa však rozhodla nechať to tak. Prichádza čas kedy si myslím, že to nie je až také zlé. Potom je to zase otrasné a je z toho akýsi kolobeh. V noci sa zobudím, poplačem si, rozmýšľam, že si oholím hlavu, vymyslím tento článok a nejakým zázrakom zaspím.
DAY 2 log
Ráno sa zobudím a ten smrad mi pripomína moje zlé rozhodnutie zo včera. Pozriem sa an vlasy hneď ako otvorím oči. Okej je to trochu menej oranžové a trochu viac ryšavé. Pootravujem s tým pár ľudí na Instagrame a bolo mi povedané, že sa to zlepší. Že tomu mám dať čas a ono sa to vymyje a tak nejak sa tá farba ustáli. vlasy si aj tak umyjem hneď dva krát lebo ten smrad neviem zniesť už ani o minútu dlhšie. Neviem myslieť na nič iné. A jediné čo mi zostáva je dúfať, že sa tá farba ozaj trochu vymyje. Ľudia na ulici sa divne pozerajú. Aspoň mám teda ten pocit. Ale kamoší si myslia, že to vyzerá dobre, to je úľava. Večer už pozorujem aj zmenu farby k lepšiemu, je menej žlta a viac ryšavá, tmavne.


DAY 3 log
Dnes sa už cítim celkom fajn. Farba vyzerá fajn podobne ako včera večer. A dokonca mi ju už chvália aj ľudia, od ktorých by som to nečakala. Dokonca hovoria, že s tý vyzerám lepšie ako so svojou blond. Prestávam to nejako riešiť. Začínam sa sama sebe zase celkom páčiť.

DAY 4 log
Už sa necítim smutná dokonca som s tou farbou už celkom vyrovnaná. Dnes mám vypnuté vlasy a večer ich idem umyť. Uvidíme ako to dopadne. Ale už som schopná pozerať sa na a editovať fotky zo včera (tie ktoré ste videli v minulom článku). To je pokrok.

DAY 5 log
Dnes je sobota, vlasy sú umyté a farba je dokonca veľmi pekná. A myslím, že mi ozaj prospelo vidieť A Star is Born, kde mala Ally vlasy oranžovej farby a nejako som sa s tým sama poriadne zžila
DAY 6 log 
Nedeľa - bola som dnes konečne po milión rokoch fotiť a úprimne musím povedať, že tie fotky milujem a ešte viac kvôli tej farbe vlasov. I'm feeling like myself again and I'm feeling it!

DAY 7 log
Je to týždeň odkedy mám novú farbu vlasov a už sa konečne nezobúdzam s pocitom, že je to dačo divné a cudzie. Som to ja.

Tak aj takýto môže byť prvý týždeň s prefarbenou hlavou, keď to úplne nevýjde podľa vašich predstáv. Určite je teda fajn nad tým popremýšľať, kým sa do toho vrhnete. A aj keď sa to úplne nepodarí ešte nie ej všetko stratené (najmä teda ak použijete hennu).

Zažili ste dakedy niečo podobné?
instagram: @ifonka_
FB page: Truwoman PINK


You May Also Like

6 komentárov

  1. Náhodou už na Instagramu se mi Tvoje nová barva zalíbila. Řekla bych, že je o dost lepší než blond. Moc hezky se v ní vyjímáš, nezapadneš v davu... :-) Je to super změna! ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mne sa náhodou tá farba nesmierne páči - veľmi ti to pristane! Viem si ale predstaviť tvoje pocity po vymytí henny, no táto ryšavá na tebe vyzerá vážne skvelo ❤
    BEE A CHANGE // Facebook Page // READ ABOUT "ČIERNA OVCA BY MYLO"

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tá farba sa mi na tebe páči. Ja osobne by som takú nechcela ale tebe pristane 😊

    Suesanqa

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tá farba ti vážne pristane. Musím sa prikloniť k skupine že je to za mňa lepšie ako blond. btw super si ten článok spracovala ♥
    xxx Alexandra z MS ALWAYS LATE

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Já myslím, že ti sluší i víc než ta předtím. Moc pěkné ! :-)

    FIT MADDIE

    OdpovedaťOdstrániť