DIY // Harley Quinn outfit

by - októbra 07, 2016

Ahojte!
Ako všetci viete koncom tohto mesiaca sa nám blíži Halloween. Viem, že veľa ľudí nerado oslavuje tento "sviatok" lebo ej to príliš americké a podobné keci, ale ja osobne to beriem skôr ako super príležitosť kedy sa môžem kreatívne vyžiť a jeden večer sa zabávať v maske. Mojou jasnou voľbou na tento rok je Harley Quinn. jej kostým je pomerne ľahký na vytvorenie tak som sa rozhodla vám ukázať ako som to všetko spravila. Tento článok prinášam už takto začiatkom októbra aby ste mali dostatok času na zohnanie všetkých potrebných vecí. Bude rozdelený na dve polovice v tejto prvej vám ukážem najmä DIY na tričko a v tej druhej make up a ako som celý look doladila. Tak poďme na to! 


Budeme potrebovať: biele tričko s dlhými rukávmi (najlepšie bavlnené lebo naň najlepšie chytá farba- toto moje je z TERRANOVY a stálo asi 6 eur), štetce (jeden veľký a jeden malý detailný, hlavne použite také, ktoré majú dosť pevné štetiny a dobre držia tvar), farby na textil (červenú a čiernu), no a nakoniec nožnice, lepiacu pásku a pravítko

 
Ako prvé si rozložte na stôl nejaké papiere, ktoré môžete pofarbiť. Potom naň dajte vyžehlené tričko a lepiacou páskou si vyznačte miesta kde budete maľovať. Teda v tomto prípade celý vrch trička a malá časť rukávov a potom dva pásiky okolo rúk (ja som zvolila hrúbku jedného pásika 1,5cm). Keď už toto všetko máte zoberte červenú farbu a pokiaľ jej nemáte dosť, tak ako ja rozrieďte ju s vodou. A hurá farbiť! Ozaj som sa v tom vyžívala. Podstatou je, že nevadí ak to nie je perfektne rovné a sem tam sa vám farba rozpije alebo odtlačí dakde inde. Vyzerá to autenticky, že ste so ozaj dali dokopy vo väzenskej cele s tým čo ste práve mali po ruke. Opatrne potom otočte tričko na opačnú stranu a proces zopakujte. Tu sa vám budú hodiť tie papiere ktorými ste tričko podložili. Osobne rada dávam paier aj medzi prednú a zadnú časť trička aby sa mi k sebe nezlepili kým farba zaschne. 

Takto nejako vyzerá predná strana po namaľovaní. Tričko som zavesila na kovový vešiak a zavesila som ho na miesto kde sa nemohlo o nič otrieť a nič zašpiniť. Takto som ho nechala preschnúť cca dve hodiny.


Potom som sa pustila do nápisu "Daddy's Lil Monster". Najprv som si na Googli našla dostatočne veľký obrázok. Ten som nasledne dala do Wordu a stranu som nastavila na ležato, takže som videla ako veľký bude keď ho vytlačím. Po vytlačení som ho vložila do trička a nastavila kde presne ho chcem mať. Zlepila som ho ešte s iným papierom aby mi náhodou farba nepresiakla na druhú stranu. No a potom so ho už len detailovým štencom namaľovala. Taktiež sa mi to trochu porozpíjalo, ale ako vravím aspoň vyzerá autenticky. 

Tak a teraz k doplneniu outfitu. Ja som si na seba zobrala čierne šortky, ktoré sú na zadku trochu vykrojené a majú vysoký pás. Po prvé preto lebo som chcela dať do toho dačo svoje a po druhé preto lebo som nemala čas už vyrobiť aj šortky. Šortky som opásala vybíjaným opaskom a na nohy som si dala sieťované pančuchy a obula dom si moje fake Doc Martens. Na krk som si dala čierny choker. Našťastie sa mi podailo zohnať si aj baseballovú pálku! Na nechctoch som si nechala zošúpať tmavý lak a veľmi som sa ani nesnažila zmyť si farbu ktorá mi na tuky a krk stiekla z vlasov :)
 A máme hotovo!

Oslavujete Halloween? Za čo sa chystáte tento rok? 


You May Also Like

5 komentárov