MAKE UP // Harley Quinn look

by - októbra 12, 2016

Ahojte!
Ako som už sľúbila v minulom článku, dnes pokračujem v tejto mini dvojdielnej sérii na výrobu kostýmu Harley Quinn. V minulom článku sme si ukázali ako urobíme outfit a vtom dnešnom sa budem venovať make upu. Čo je na tomto looku super, že sa vôbec nemusíte zaoberať tým či ste v maľovaní sa dobrý alebo nie. Skrátka iba urobíte pár jednoduchých krokov a the messier the better. 

1. krok: Ja som začala CC creamom, nasledoval korektor a potom trochu púdru keďže som to plánovala mať na sebe celý večer. Samozrejme použite make up ak vám to vyhovuje viac a takýto "základ" môžete urobiť vlastne úplne podľa seba. 

2. krok: Ako ďalšie som si urobila obočie. Najprv ceruzkou a potom farebným gélom. Keďže som chcela aby bolo výraznejšie zo spodu aj z vrchu som ho obtiahla korektorom. 

3. krok: Teraz nasleduje hlavný bod celého líčenia. Najprv som si viečka pripravila bázou pod očné tiene aby to všetko lepšie držalo a hlavne aby sa mi počas večera takéto výrazné farby nezlievali. Ako prvý som zobrala výrazný ružový tieň a naniesla som ho cez celé viečko aj do ohybu a rozblendila. Na vonkajšom kútiku som sa snažila ho pretiahnuť do tvaru "V". Keď už som mala tento základ tým čo mi zostalo na štetci som farbu z vonkajšieho kútika stiahla až pomaly na líca. a potom jemne pod oko. Následne som si zobrala trochu čierneho matného tieňa a stmavila som ním vonkajší kútik oka a opäť som farbu trochu stiahla pod oko a na líca aby to vyzeralo, že som práve doplakala. Na druhom oku som spravila presne to isté iba s modrou. Oči som doplnila mačacou linkou a špirálou a trochou bielej ceruzky na vnútornej linke. 

4. krok: Tvár som jemne zahriala bronzerom pod lícnymi kosťami a na spánkoch a potom jemne aj strany nosa. Všetko čo som chcela zvýrazniť som prešla matným bielym tieňom a teda - vrch lícnych kostí, špička nosa, vnútorné kútiky očí, priamo pod obočím a trochu nad hornú peru. 

5. krok: Na pery som si naniesla najprv ceruzku a potom rúž výraznej sýtej jasnej červenej. Môžete ten rúž pokojne rozmažať tak ako to má Harley vo filme, ale ja som to nechala upravené normálne. Potom som pod oko na "ružovej" strane namaľovala malé srdiečko linkou v pere a na tej istej strane som si napísala nápis "ROTTEN" smerom od ucha k sánke. 

6. krok: Ten sa už síce netýka líčenia, ale vlasov. Najprv som si vlasy rozdelila na dve polovice a zviazala som ich do copčekov na vrchu hlavy. V predu som si nechala pár pramienkov spustených okolo tváre a tie som jemne natočila len aby mali nejaký tvar. Následne som zobrala mokrý krepový papier a na jednej strane som si vlasy nafarbila na červeno a na druhej na modro. Odporúčam to robiť v oblečení, ktoré môžete trochu zašpiniť a nad umývadlom a s rukavicami. Taktiež odporúčam použiť namiesto ružovej červenú pretože chýtá na vlasy lepšie. 

7. krok: pred tým ako si an seba dáte pančuchy zoberte si ešte hociakú dobrú čiernu linku a namaľujte si an nohy "tetovania" 

Tak to bude z tejto mini série všetko. Dúfam, že vám dodala aspoň trochu inšpirácie ako s
a pomaľovať na Halloween a dá sa to ozaj všetko stihnúť aj na poslednú chvíľu!
Mne osobne tento look dodal dosť veľa sebavedomia a cítila som sa v ňom neskutočne pohodlne :) 

Aká je vaša obľúbená maska ktorú ste mali/chcete mať na sebe?


You May Also Like

15 komentárov

  1. WOW tak to je super ! Tiež sa veľmi rada maľujem ale toto som ešte neskúšala ;) ale je to super!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vypadá to moc dobře:)

    www.lucieglam.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  3. I love your make up! Really nice and interesting outfit for a nice woman!
    Please check my last post blog on MissGrey.ro
    https://missgrey.ro/ro/salopete/salopeta-eleganta-rosie-de-dama-din-antic-cu-spatele-gol-dea/601

    OdpovedaťOdstrániť