OOTD // black and expensive

by - októbra 30, 2016

Ahojte!
Dnes teda prichádza s ďalším outfitom. Prišla nám jeseň už konečne úplne v plnom prúde a tak je podľa úplne normálne, že mám na sebe v podstate nonstop čiernu farbu (nie že by to nebolo normálne úplne vždy). Už som to tu spomínala niekoľko krát no ozaj sa v nej cítim najpohodlnejšie a najsebavedomejšie. Dodáva mi to akúsi vnútornú silu. No nie nadarmo som emo lizard queen haha. A v tomto outfite sa cítim obvzlášť dobre. Taktiež prišiel už čas aj na tmavo-tmavý rúž. Tento je konkrétne od Milani a je síce strašne na prd, ale kvôli tej krásnej farbe mu to odpustím. Veľmi dlho som sa bála nosiť tmavý rúž, keď už som aj bez toho oblečená ako mátoha. Ale potom som si povedala, že je to vlastne jedno. Pokiaľ sa v tom ja cítim dobre budem si v tom chodiť koľko sa mi len zachce a ak vymyslia tmavšiu farbu ako čiernu I'll wear it. Týmto článkom som teda chcela povedať toľko, že fuck what everybody says. If you like it wear it. Ak nájdete niečo čo milujete a cítite sa v tom dobre tak to noste pokojne aj každý deň! 



 rolák, disco pants - H&M x top - Bershka x topánky - Deichmann x The 1975 necklace - Etsy








You May Also Like

21 komentárov

  1. Taky tak trošku čekám, až někdo vymyslí ještě tmavší barvu, než je černá.. A přísahám, že by to byla ještě moje oblíbenější barva než černá..

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Super outfit a tmavý rúž ti pristane takže ho určite nos a kašli aj naďalej na ostatných. Oni to nechápu :D

    NITA

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Milujem čiernu! Krásny outfit :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Milujem čiernu farbu, a tvoj outfit vyzerá tak... luxusne! Sama som si kúpila tmavý rúž na pery, tmavo bordový. Bála som sa, ako to bude na mne vyzerať, ale riskla som to, a sama sebe sa páčim, takže u mňa veľký palec hore za rúž (ktorý sa pomaly stáva mojou dennou výbavou a srdcovkou). ♥♥ Skvelé !

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem krásne! Aww teším sa že si spoko s rúžom!!

      Odstrániť
  5. Super outfit! :) V poslednej dobe tiež nejako holdujem čiernej farbe :)
    World of Nicol

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Taktiež čiernu milujem! Absolútne skvelý outfit! :)

    OdpovedaťOdstrániť