FAVOURITES // October 2016

by - novembra 06, 2016

Ahojte!
Dnes vám po prvý krát prinášam moje favourites za mesiac Október. Rozhodla som sa, že za každý mesiac vyberiem pár vecí z rôznych kategórii a niečo málo vám k nim poviem. Bohužiaľ môj najobľúbenejší mesiac v roku už je preč, ale ideme ďalej a tešíme sa i tak! :) Veľmi sa mi páči toto jesenné počasie a len by som chodila po vonku a počúvala šuchot lístia. Akosi mi celá táto jesenná idylka prináša vnútorný pokoj. Okej dosť wannabe poetických rečí a poďme na to!

NAILS:
ESSIE // Bahama mama 
Toto krásne obdobie roku si užívam aj vďaka tmavým farbám, čo sa týka nie len oblečenia a rúžu, ale napríklad aj nechtov. Za posledný mesiac som si veľmi obľúbila tento od Essie v krásnom tmavo fialovom odtieni. Veľmi si užívam, že nie je úplne solid black aj keď sa tak môže občas tváriť.
MAKE UP:
NYX // Taupe
Už dlhšie som si hľadala pekný odtieň bronzéru/na kontúrovanie. Ale všetko bolo na mňa príliš tmavé alebo príliš teplé a oranžové. Ale potom sa stal zázrak a našla som tento NYX produkt. Pôvodne to má byť lícenka, ale myslím, že medze sa tomu nekladú. je to veľmi pekný studený odtieň viac do siva ako do oranžova, ale aj tak nevyzeráte po ňom mŕtvo. Môžete ho naniesť veľmi jemne alebo veľmi výrazne záleží po akom looku idete. Má krásne balenie a textúre tiež nie je čo vytknúť! 

FASHION:
CALZEDONIA // fishnets 
Videli ste ich už aj v mojom outfite. Ozaj som si za posledný mesiac neskutočne obľúbila fishnets. Asi preto lebo som konečne pochopila ako ich nosiť bez toho, že by som vyzerala ako slut. Najjednoduchší spôsob je dať si ich k nejakej peknej sukni. No ja som sa ich nevedela nabažiť a tak som ich nosila napr. pod roztrhané rifle, kde na kolenách vytvárali pekný efekt. Alebo som si ich dala pod normálne rifle, ktoré som vyhrnula a dala si poltopánky takže zase robili obyčajný outfit málinko zaujímavejší. 

TV SHOW/ FILM:
NETFLIX // Stranger Things 
Som si istá, že o tomto seriáli ste už všetci počuli. No Október je pre mňa akýsi spooky mesiac a tak mi prišlo veľmi vhodné pozrieť si Stranger Things. A musím uznať, že sa bolo na čo pozerať. Je to.seriál o zvláštnych "nevysvetliteľných" zmiznutiach (to ej asi najlepšie vysvetlenie, bez toho aby som vám povedala príliš veľa) .Veľmi uznávam tajomno, ktoré ten seriál dokázal navodiť bez toho aby som bola príliš vydesená. Mind blown som zostala z obsadenia. Millie Bobby Brown je neskutočný malý talent a to, že v seriály hrala jedna z mojich najobľúbenejších herečiek (Wynona Ryder) o tom už ani nehovorím! Skvelý, úžasný seriál, ktorý vás drží v napätí celú dobu a skrátka chcete vedieť čo sa stane ďalej! neuveriteľne sa neviem dočkať ďalšej série. 

MUSIC: 
THE LAST SHADOW PUPPETS // Everything You've Come to Expect 
Na tento mesiac žiadna novotina. Vrátila som sa po dlhšej dobe k albumu od TLSP, ktorý vyšiel v apríli tohto roku a neviem si pomôcť, ale akosi mi lepšie sedí k jeseni ako k jari. Na prvé počutie som z tohto albumu nebola taká "vodvařená" ako som teraz. Alex a Miles proste vedia ako sa hudba robí, no doubt about that. Milujem celý ten britský ľahko 60s/70s vibe, ktorý to celé má. A taktiež pri tých pesničkách strašne rada spomínam na ich koncert na Szigete (a vnútorne plačem lebo chcem ísť späť). 

Čo ste za posledný mesiac milovali najviac vy? 

You May Also Like

16 komentárov

  1. Ámena tmavým lakům!
    a ST prostě největší topovka po dlouhé době! Soundtrack, osmdesátky, miluju!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ámen!!! A ST úplne totálne ma to dostalo presne na tom milujem to že je to z 80s!!

      Odstrániť
  2. strander things ok musim si to poyriet :) netflix produkcia poslednz rok valcuje riadne
    galantosfun

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Bože tak ten lak je naprosto, naprosto dokonalej :O dlouho jsem neviděla tak krásnou barvu laku :D

    Maris Novotná

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ooo sieťované pančuchy som nosila celú pubertu. Bolo to skoro moje poznávacie znamenie počas punkového obdobia :D Páči sa mi, že opäť dostávajú šancu pretože robia naozaj krásne nohy :)

    NITA

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne toto! Nechápem ako ej to možné ale je to tak! :D

      Odstrániť
  5. sieťované pančuchy sú top!!! Keď som mala násť veľmi často som ich ako poctivá metalistka nosila :)
    Drew's Beauty

    OdpovedaťOdstrániť