MUST HAVES // winter is coming

by - novembra 13, 2016

Ahojte!
V prvom rade by som vás strašne rada poprosila aby ste odcenili moju cheesy reference na GoT. A teraz sa môžeme presunúť k článku. Ako nadpis napovedá zima je už nezadržateľne tu (konečne). A tak som pre vás vyberala niekoľko vecí, ktoré cez zimu rada nosím. Najmä preto lebo sú praktické, ale tiež sa mi páči ako vyzerajú. Myslím, že outfitom niekedy dodajú trochu života. Ak by ste však boli zvedaví aj na iné ako fashion must haves určite mi dajte vedieť tu pod článkom. 
Also milujem ako sa skoro stmieva a že čaj mi chutí ešte viac ako obyčajne. Skrátka zima je fajn!

 PLETENÝ SVETER // Zara
Tento sveter/svetrové šaty (keďže je dosť dlhý) mám už nejaký ten piatok, ale vždy v zime sa teším ako ho vytiahnem a budem v ňom existovať prakticky celú zimu. Je teplý, veľký, štýlový! Všetko čo si môžete priať v jednom kúslu oblečenia. Viete ho nosiť so sukňou aj nohavicami a tak sa hodí na akúkoľvek príležitosť.

 MIKINA // Etsy??
Túto mikinu som dostala ako vianočný darček. Milujem ju lebo ukazuje ako veľký fanúšik Arctic Monkeys som a je hebká a teplá. A to je presne to čo v zime ľúbim. Veľké, teplé a hebké svetre! Tiež si ju môžem zobrať prakticky k čomukoľvek a cítim sa neuveriteľne pohodlne! 
NADKOLIENKY // Calzedonia x Stradivarius
 Nadkolienky sú moja najviac najobľúbenejšia vec na svete! Dodávajú každému outfitu štýl. Ja osobne som dosť zástanca neutrálnych farieb ako sú čierna, biela, sivá a medze sa nikomu nekladú a pokiaľ milujete farby tak ej tu super doplnok, ktorým ich môžete nenásilne zakomponovať! A tiež vám bude super teplo ak máte na sebe sukňu. A ak máte vysoké čižmy môžete ich trochu ozvláštniť práve tým, že vám z nich budú vykúkať takéto nadkolienky!
 ROLÁK // H&M
Roláky milujem all year round, ale v zime sú predsa len praktickejšie. Podľa mňa vyzerajú super či už so sukňou, nohavicami alebo pod nejaké šaty bez rukávov. Možností je ozaj veľa. A tiež ich môžete stylovať do rôznych podôb, elegantne, edgy, čokoľvek! Tiež sa predávajú vo všetkých možných farbách a tak si každý môže prísť na svoje!
 DISCO PANTS // H&M
Disco pants sú tiež vec, ktorú rada nosím po celý rok, ale v zime sa k nim vraciam akosi viac. Možno je to tým aké sú obtiahnuté a teplé. A tiež vedia ozvláštniť úplne každý fádny outfit. Normálne by som si na seba zobrala rifle a outfit by pôsobil úplne normálne ale s týmito disco pants mu to dodá život a šmrnc! A tiež sa môžete vydováďať s farbami.
 LEGGINGS // Drop Dead 
Legíny väčšinou nosím v zime. Ani neviem prečo, ale už mi to k tomuto obdobiu nejako patrí. Možno preto lebo sú mega pohodlné a viem v nich stráviť celý deň v škole, bez toho aby ma dačo ťahalo alebo inak obmedzovalo keď sa chcem na prednáške pohodlne uložiť. Najčastejšie ich kombinujem s dlhými svetro-šatami alebo dlhými mikinami.
 THICK ASS CHOKER // H&M
Chokery sú moja láska! A teraz nedávno som objavila tento hrubý a nechcem ho dať dole! Je akoby zamatový a nejako to na mňa tým materiálom vplýva veľmi zimne. No a tiež ma prekvapivo celkom ohrieva na krku a to je veľmi príjemné! Je to opäť univerzálna vecička, ktorú môžete nosiť prakticky k čomukoľvek, košeľa, mikina, tričko, sveter...No a opäť je dostupný vo veľmi veľa farbách a tak ho môžete krásne zladiť s tým po čom vám srdce piští!
HUGE ASS SCARF // Pull&Bear
Milujem šály!!! A všetko kárované! Takže tento deko-šál je najviac najlepšia vec pod slnkom! Je mi v ňom krásne teplo, oživí krásne každý kabát alebo sveter a môžete ho použiť ako deku (čo robím prakticky stále). je tiež obojstranný takže ho môžem nosiť ako sa mi to práve v ten deň hodí k tomu čo mám na sebe, no úprimne tak 99% času ho nosím ako károvaný lebo ten vzor je moja odveká láska!

Čo je váš zimný must have? 
instagram: @ifonka_
snapchat: trumanivana


You May Also Like

21 komentárov

  1. Tiež zbožňujem šály, najmä kašmírové :) Ale tvoj károvaný je tiež krásny a viem si predstaviť ako krásne teplo v ňom musí byť :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Přesně takovýhle dokonalý svetr teď scháním, zatím bez úspěchu, ale doufám, že se to brzy změní :)

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. myslím, že teraz ich bude všade veľa , predsa len sa tá zima ešte iba rozbieha :D

      Odstrániť
  3. Chokery jsou pro mě absolutní utrpení, nemůžu se na to koukat ani je nosit:D Nevím proč, prostě děsně mi vadí, co je ale "kůl" to jsou ty legíny!!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. chápem nie ej to pre každého :D ja už si bez toho prídem naopak divne haha :D ale ďakujem krásne

      Odstrániť
  4. Super kousky, ale mikina AM? Ta je naprosto nejlepší! :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ten svetr je úžasný! Asi už je z nějaké starší kolekce v Zaře, že ? :(

    theheartissue.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Bohužial áno :/ ja som ho dokonca našla v sekáči :(

      Odstrániť
  6. Ten sveter je krásny aj biele nadkolienky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Povedala som si, že tie chokery už začnem nosiť aj ja! :) veľmi sa mi to páči :) a tiež šál a svetríky sú parádne!
    ORLLING

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Your knee socks are so cool!
    Follow back? amna-tbhidc

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Zaujal ma prvý sveter,ten sa mi hrozne páči. :)

    Pozývam teba a tvoje čitateľky do súťaže na mojom blogu:
    www.rebelliouslily.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Mojimi zimnými must have sú rozhodne šály. Pred každou zimou si musím kúpiť aspoň jeden-dva šály, lebo sú to fakt skvelé kúsky oblečenia. Zahrejú, sú pekné a dotvoria akýkoľvek outfit - poprípade tiež poslúžia ako deka, keď mi je zima v aute :) Inak napríklad nemám žiadne také veľké zimné svetre, ako máš ten sivý, ale nič iné by som teraz nenosila - takže už musím ísť čo najskôr do obchodu a nejaké si uchmatnúť. :)
    DominicaLand

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. So šálmi absolútne súhlasím je to praktické a krásne haha :D

      Odstrániť