FAVOURITES // November 2016

by - decembra 04, 2016

Ahojte!
V prvom rade, by som sa rada ospravedlnila, že minulý týždeň som neprispela nijakým článkom. Bohužiaľ som teraz tak trochu vyťažená a jednoducho to nevydalo. Vzľadom na vyťaženosť, ktorú hopefully vysvetlím článkom v nadchádzajúcich týždňoch, som sa dnes rozhodla ukázať vám svoje favourites za tento mesiac. Slubujem, že nabudúci mesiac pribudne v týchto favourits aj nejaká myšlienka mesiaca. V tento večer však nejdem pokúšať svoju myseľ. 

NAILS:
RIMMEL // 800 Black out 

 Áno tento mesiac opäť iný odtieň laku. A to klasický čierny. Vždy mám také obdobie kedy si celý mesiac pokojne lakujem nechty na čierno. Niečo na tom ma akosi upokojuje a čierna ma jednoducho príliš vystihuje. Asi to bude tou zimou, čím zimšie vonku je tým tmavšie sú nechty aj pery.

BEAUTY:
MAC, Victoria's Secret // Cream cup, Lemondrop
 Priznávam sa neviem ako sa toto stalo. Som dosť známa tým, že neznášam lesky na pery. Ale hrabala som sa v svojej zbierke make upu a našla som tento lesk (ako vidieť už má totálne ošúchaný názov) a keď som ho ovoňala prepadla ma chuť dať si ho na pery. No a na podiv to bolo fajn a vôbec mi to nevadilo a tak si skrátka užívam toto combo (ktovie dokedy haha).

FASHION:
Stradivarius, Tamaris // peňaženka, lodičky
 Tento mesiac som bola na stužkovej. No a ako sa patrí trebalo si zohnať nejaké topánky a kabelku. Mala som obyčajné čierne šaty a tak som si povedala, že by som to nebola ja kebyže neprídem v niečom aspoň trochu šialenom. No a tak sa stalo toto, holografické lodičky a kabelko-peňaženka, ku ktorej sme doma pridali retiazku. Nie že by som to nosila každý deň v mesiaci, ale bola som z toho nadšená! 

TV SHOW:
FREAKS AND GEEKS // 1999
Niektorí z vás to možno už o mne vedia, ale ak nie tak som seriálový maniak. No a kedˇže v mesiaci November som mala iba jeden on going seriál (kde čakám každý týždeň na novú epizódu?? step up your game pls) tak som sa rozhodla, že potrebujem niečo čo možem binge watchnúť. A konečne (!!) prišlo teda an Freaks and Geeks, ktorých som mala na pláne už XY mesiacov. Seriál je vtipný, poučný a veľmi milý. Ak máte radi stredoškolské prostredie, 1980s a životné situácie s jemným humorom potom je to seriál práve pre vás. A tiež odporúčam ak sa iba chcete pozerať na Jamesa Franca, that does it too. I keď sa musím priznať, že v tomto seriáli som si najviac obľúbila postavu Nicka Andopolisa, ktorého hrá Jason Segel. A celé je to taká fajn víkendovka (čítaj ako jedno piatkové poobedia/večer).

Ľúbim vás decká! 
Čo ste si za tento mesiac obľúbili vy?
instagram: @ifonka_
snapchat: trumanivana

You May Also Like

4 komentárov

  1. Tak tie topánočky a peňaženka sú prekrásne ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Uf laky na nechty som nekupovala už ani nepamätám. Asi by som sa mala ísť po nejakých poobzerať :D

    NITA
    GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tie Rimmel laky mám rada. A velmi sa mi páči tvoja penaženka :)

    OdpovedaťOdstrániť