FAVOURITES // February 2017

by - marca 06, 2017

Ahojte!
Február prešiel ešte rýchlejšie ako som čakala. Mám pocit akoby sa ani nestihol stať a zrazu už je tu 5. marec. Vo februári mi začala škola a mám pocit akoby som tam už chodila asi tisíc rokov hoc sú to hardly tri celé poriadne týždne. Tiež mi stále zostala tá naspeedovaná nálada. Predpokladám, že s tým bude mať čo dočinenia, že som začala cvičiť. Človek by povedal, že práve to mi energiu bude uberať, ale práve naopak. Mám pocit, že ma to motivuje a vždy poriadne naštartuje! A veľmi čoskoro sa môžete tešiť na tipy a triky ako vlastne začať s celým týmto procesom! Poďme teraz ale na faves z tohto mesiaca!

FASHION:
sweater // Calliope 

Tento sveter bola kúpa mesiaca. Hoc som si ho stihla užiť len pár posledných dní februára aj tak je to moja februárová láska! Je hebký, teplý a čo zvlášť obľubujem je krátky. Na prvý phľad sa mi zapáčila najmä farba, ktorá je tak trochu netypická a nič podobné doma nemám. Do obchodu Calliope často nezavítam ani sama neviem prečo, ale teraz tam mali zľavy a neľutujem! Tento sveter bol z 29,99 eur zlcnený na 6,99!! It was love at first sight and the rest is history. 

SKIN CARE:
shower gel and body milk minis // Treacle Moon
Značka Treacle Moon je moja odveká láska. Ozaj mám od nich doma na telo asi všetko. Ako som však už spomínala začala som cvičiť a k tomu teda patrí sprcha vo fitku. Takže opäť nastal čas na zháňanie malých vecí a Treacle Moon nesklamali! Všetko pomestím do malej taštičky. No a navyše telové mlieko je také perfektné (a to nie len preto lebo geniálne voní), že sa po ňom môžem hneď bezprostredne obliecť a necítim ten hnusný mastný pocit. Takže go Treacle Moon! 

FILM:
Doctor Strange // MARVEL 
Naveky vekov si budem vyčítať, že časy boli zlé a nemala som čas ísť do kina na tento masterpiece. Tento mesiac som však napravila svoju chybu a konečne som si ten film pozrela (lebo konečne vyšiel nie že by som pišťala už od novembra, že ho potrebujem vidieť,ale pišťala som). A aby som upevnila svoj stement o tom aký je ten film geniálny tak som ho videla hneď dva krát. Za jeden deň!!! Páčila sa mi story line, ktorá bola konečne niečo trochu iné ako typický Marvel. Menej supernatural ako Thor ale viac supernatural ako IronMan. Also ku mne prehovára celý závan východnej kultúry. Bolo to celé plné napätia a akcie, smútku a radosti a dokonca aj trochu smiešne. Všetko čo Marvel vie robiť dobre! And have I mentioned Benedict fucking Cumberbatch?! Because giiirl he's fit talented. Jediná vec z ktorej som nebola až taká unesená boli scény, ktoré vyzerali ako nejaký hodně hustý trip na LSD, ale všetko ostatné bolo také doko, že im to odpúšťam!

BOOK:
Harry Potter series // J. K. Rowling
Ja osobne sa považujem za neskutočného Potterheada (Gryffindor for life!). A po prečítaní Harry Potter and the cursed child, vo mne skrsol nápad, že už som riadne dlho tieto knihy nečítala. A tak som si dala goal, že ich tento rok znovu všetky prečítam. Keď som ich čítala ako malá a ešte som vlastne tak celkom nevedela ako sa príbeh bude vyvíjať bol to úplne iný zážitok ako teraz. Teraz keď už mám veľa načítané, teraz keď už ten príbeh poznám odpredu, dozadu a zboku naspamäť. Je to veľmi iný pohľad, no stále krásny. Možno ešte krajší, lebo je to čisté a úprimné a tak nejako krásne morálne. Človek si všíma tie malé veci, ktoré celú story dopĺňajú a robia ju takou jedinečnou. Takže už po miliónty krát skladám Joan pomyselný klobúk a klaniam sa because Joan you are the QUEEN of storytelling!!! 

Páčil sa vám tento mesiac nejaký film/kniha a boli ste totálne unesení?
instagram: @ifonka_
snapchat: @trumanivana

You May Also Like

10 komentárov

  1. Kozmetiku Treacle Moon vôbec nepoznám. Keďže od januára beží ďalšia séria môjho milovaného seriálu Homeland, tak sa každý týždeň teším na novú časť :)
    Klaudy´s enjoyment

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ten svetr je supermozní ! Dr. strange mi moc nebavil a o harrym už ani nemluvím, ten zachrání všechno :D
    Měj se krásně!

    All about Candys life

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tak ten sveter je krásny!!! A akože čože? Další Marvel fan? Uuu veľmi dobré. Na doctor strange som bola v kine na 3D a bola to neskutočná pecka!!!

    MS ALWAYS LATE

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja som čítala Me before you a to je fakt krásna len trošku smutná kniha :/ A zo seriálov TEEN WOLF jednoznačne. Inak krásny sveter ♥

    ORLLING

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Kozmeticu TM poznám a milujem :) a aj všetky filmy od Marvel-a, takže Strange bol skvelý :)

    NITA
    NEW POST

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ahoj, na akom e-maile ťa môžem kontaktovať s ponukou spolupráce, prosím ťa?

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ja za február asi ani nemám obľúbený film alebo knihu, hlavne už ani neviem, čo bolo vo februári, haha :)

    IVANNA/IVANXNA.BLOGSPOT.SK

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Tak Doctor Strange mě zrovna moc nenadchl, pardooon! Ale toho HP bych si taky mohla znova, přečíst, to je fakt :)

    Piosek

    OdpovedaťOdstrániť