FAVOURITES //March 2017

by - apríla 06, 2017

Ahojte!
A marec je preč! Ani neviem ako sa to celé stalo a zrazu som tu a je apríl. Nejako to v tomto Bc. ročníku až príliš rýchlo uteká. 18 strán z práce hotových a pomaličky už aj finishujeme! Yeah! Marec bol celkom ťažký mesiac, veľa vecí sa dialo a veľa nedarilo ale zase boli tu krásne momenty za ktoré som predovšetkým vďačná. Ako napríklad, že sme s priateľom oslávili už naše 4 roky spolu! ANd I couldn't be happier. Tiež tu bol super mega výlet do Viedne (už zas?!). A potom samozrejme, že stretnutie s Ivkou z ktorého som mala tiež neskutočnú radosť presne tak ako prvý krát! :) No a teraz poďme byť zase trochu materialisti a pozrieť sa na faves z tohto mesiaca :)

Beauty: 

Heartbeat // TOPSHOP

Keďže už začala oficiálne tá jar nahodila som veľmi iskrivú farbu. A to oranžovú heartbeat od TOPSHOP. Funny story tento "rúž" som videla u jednej veľmi náhodnej youtuberky pred pár rokmi. A úplnou náhodou som asi o týždeň na to šla do prahy a tak som sa zastavila v Topshop. prehľadala som celý obchod a rúžu nikde. Už som sa teda zmierila s tým, že ho mať nebudem keď tu zrazu platím pri pokladni a v krabičke so zľavami si len tak leží a stoji 99Kč! A stále ho ľúbim aj po rokoch. Lebo ej krásne hydratačný ale zato má super pigmentáciu. Ale môžete si ho naniesť len jemne a dá vám iba nádych farby alebo ísť all out a nosiť ho riadne oranžový :)

Hair:

Honey I Washed My Hair // LUSH
Áno ďalšia vec od LUSH. Keď ja ich tak zbožňujem a všetko čo robia je totálna dokonalosť. Mala som už dlhšiu dobu (okej stále) problém s príliš vysúšajúcimi šampónmi. presne tie ktoré vám nie ani tak vysušia vlasy ako pokožku hlavy. A tak som zavítala do LUSHu a oni zase vyriešili moje 1st world problems. Nie okej riešia fakt všetky moje problémy. prvý krát som skúsila shampoo bar alebo teda šampón čo ej v stave tuhého "mydla". A je to najlepšia vec na svete! Má pocit, že z toho vôbec neubúda ale pri tom to neskutočne pení (práve to bolo to čoho som sa obávala, že to nebude peniť). K tomu všetkému to samozrejme spĺňa účel, že mi to nevysušuje hlavu ale zároveň ani nemastí vlasy. A odporúčam to ísť aspoň "očuchať" if you get the chance :)

Fashion:

leggings // PRIMARK
Nikdy som si nemyslela, že vo fashion favourites budem ukažovať legíny na cvičenie. Ale ozaj ich milujem! pretože sú ľahké a tenké ale nepresvítajú a potom hlavne sú až do pása vysoké takže ak si chcem dať kratšie tričko nemusím celému gymu otrčať brucho. Tiež ľúbim tie biele pásy ktoré akoby opticky vyvárali dojem, že mám širšie boky a chudší pás a skrátka to celé vyzerá dobre. pretože ako som sa sama presvedčila cvičí sa mi najlepšie keď sa mi páči čo mám oblečené (čo sa teda týka gymu a nie yogy). :)

Film:

X-men series // MARVEL
Tento mesiac som sa konečne dostala k tomu aby som si pomedzi to všetko čo sa dialo pozrela všetkých X-men. A keď hovorím všetkých myslím tým úplne všetkých vrátane nového Logana. Z ktorého som bola ešte dva dni totálne vyflashovaná a smutná a všetko čo sa asi dá. Ak ale máte veľa času a neviete čo s ním (alebo ste ako ja a nemáte ho zas až toľko ale vôbec vám to neprekáža), ponorte sa do tejto sféry Marvel. Je to engaging story, miestami trochu brutálna, no stále story nad ktorou sa môžete zamyslieť a ste on the edge of your seat a chcete vedieť čo sa bude diať ďalej. Akcia, romantika, superhrdinovia....need I say more? 

Aká je vaša obľúbená spomienka na Marec? 



You May Also Like

24 komentárov

  1. Ten tuhý šampón vyzerá fakt zaujímavo, nikdy predtým som o tom nepočula. A legíny sú super!
    A ešte raz ďakujem, že si ma prišla pozrieť! Spríjemnila si mi tých pár dní v nemocnici <3

    IVANNA/IVANXNA.BLOGSPOT.SK

    OdpovedaťOdstrániť
  2. super článok a najsuper sú tie legíny :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. To mýdlo na vlasy vypadá skvěle.. asi se dneska podívám do Lushe :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tu "tužku" na rty v Topshopu vídávám, ale nenapadlo mě, že bude tak dobrá, možná jí dám taky šanci. :)

    Ela

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je to presne taká tá easy lip :)) určite stojí za to! :3

      Odstrániť
  5. Taky hrozně miluju věci z Lushe :)

    www.ftcfblog.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  6. aj my sme začali kukať x mena, som sama prekvapená že ma baví :D

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Tuhé šampóny od LUSH sú TOP! Škoda, že na moje vlasy mi nesadol aj ten ich tuhý kondicionér, keďže šampón s riasami mi vlasy trochu vysušuje.. :-(

    Papi Lapi Blog

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Z Logana som bola aj ja dosť mimo, nečakala som to. Ale bol to zase raz dobrý Marvel film :)

    NITA
    NEW POST

    OdpovedaťOdstrániť