FAVOURITES // April 2017

by - mája 03, 2017

Ahojte!
Opäť prišiel ten čas mesiaca kedy si dáme faves. Pre dnešný mesiac bude toho akosi menej než zvyčajne. Asi to bude tou zaneprázdnenosťou a školskými povinnosťami. No pár vecí sa predsa len našlo a tak poďme na to!

FASHION:
chokers // Stradivarius

Ako už iste viete som absolútny milovník chokerov. Chápem, že to nie je každého štýl, ale ja ich mám rada. Veľmi dlho som nebola v tomto obchode a raz som doň zavítala a takmer som odpadla, koľko krásnych a hlavne netypických chokerov mali. myslím, že si vyberie každý. Ozaj musím povedať, že som sa rozhodovala celkom dlho, ktoré si vyberiem ale nakoniec som sa rozhodla pre tento set. Síce si ten priesvitný vyžadoval trochu úpravy ale i tak ho milujem! Takže ak hľadáte dačo podobné horsa!

TV SHOW: 
Doctor Who // BBC
Ďalšia vec, ktorá vás pri mne už asi neprekvapí je, že som milovník seriálov akéhokoľvek druhu. Dobre tých britských zvlášť. A stále nechápem prečo som tento seriál začala pozerať až takto neskoro (?!). Honestly what was I doing with my life? Doctor Who filled the Sherlock shaped hole in my chest. Teraz budem veľmi honest začala som pozerať až od piatej série (teda tam kde začína príbeh 11th doctora), pretože presne od tejto série ten seriál poskytuje Netflix. Tento seriál je absolútne dokonalý! Moffat proste vie! Je tam akcia, romantika, mystery..všetko čo chcete od seriálu kde vám srdce ukradne sympatický mimozemšťan s dvoma srdciami, ktorý žije v policajnej budke, ktorá je BIGGER ON THE INSIDE! Fakt absolútna lásky, aj seriál, aj Matt Smith. 

MUSIC: 
Hard Times // Paramore
Back to my roots. Kapelu Paramore som milovala keď som bola o dooosť mladšia. A potom sa akosi prirodzene rozpadli a každý robil tak trochu svoju thing. A teraz sú traja členovia z kapely zase spolu a síce hudobný štýl je veľmi iný, no mne sa páči! Akoby sme spolu vyrástli alebo také čosi. Nemôžem si pomôcť, ale hayley mi stále pripomína mňa. Úplne sa v nej vidím a veľmi vidieť ako ma ovplyvnila keď sa formovala moja osobnosť. Síce zatiaľ vypustili von iba túto pesničku ale mne sa neskutočne páči. Album After laughter bude von 12th May and we'll see if it makes it to the next favourites! 

Akú pesničku ste si za posledný mesiac obľúbili vy?
instagram: @ifonka_
FB page: Truwoman PINK







You May Also Like

18 komentárov

  1. Chokers sú perfektné, sem tam si nejaký dám, ale tým, že mi vadia veci na krku, ich moc nenosím :) inak skvelý článok ! :) xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem !! :) hej dakedy to vie byť celkom obmedzujúce :D ale nejako som si už na to asi zvykla a už to nejako ignorujem :D

      Odstrániť
  2. Perfektne chokers :) a ta pesnicka je fajn :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mne sa práve tá nová vec od Paramore vôbec nepáči, ani som to nedopočúvala celé :D. Za to chokre sú úžasné! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. chápem :D myslím že si dokonca vo väčšine tých ľudí ktorým sa to nepáči haha :D a ďakujem

      Odstrániť
  4. Veľmi sa mi páči keď niekto dokáže nosiť chockere! Mne sa tento trend veľmi páči, ale nejak sa mne nehodia 😂
    xxAlexandraMS ALWAYS LATE

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. je to taká zvláštna záležitosť podľa mňa lebo veľa ľudí si myslí že to nevedia nosiť a možno stále len neašli ten správny :D

      Odstrániť
  5. Cool post, Darling! I really like chokers <3
    I'd be happy Friendship Blog (Subscribe to your Blogger) ♥
    Julia Shkvo

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Chokers su fajn trendom, nehodia sa však každému :) Tebe určite áno, hlavne tento typ. Ja by som sa odvážila možno iba na taký ten "šnúrkový", ktorý si asi aj objednám :)

    IVANNA/IVANXNA.BLOGSPOT.SK

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem :3 ja už začínam mať pocit že mám nejaký na každú príležitosť :DD fakt to už začína byť problém haha :D

      Odstrániť
  7. Och, aj ja mám rada chokers. :) Som skôr však na tie jemnejšie, typicky dievčenské. :)) Niežeby sa mi iné nepáčili, skôr sa mi nehodia ku mne a k mojej povahe, k mojej osobnosti.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. myslím si že je ale super že ich toľko štýlov že sa v nich každý môže nájsť! :)

      Odstrániť
  8. Look at A Showcase
    I am following you via GFC/ G+ , follow me back, let me know on Chic Poradnik.
    Zapraszam do nas - Chic Poradnik blog. Będzie nam bardzo miło, jeżeli zostawisz po sobie ślad w postaci obserwacji lub subskrypcji oraz komentarza.

    OdpovedaťOdstrániť