INSPIRE // simple summer inspiration

by - mája 22, 2017

Ahojte!
Tak a je to tu. Nos z domu nevystrčím bez ochranného faktora 50. Keď už som von od všade cítiť opaľovací krém a to spaľujúce teplo. Hoc leto sa najprv chcelo tváriť nenápadne s pár veternými dňami a predpoveďami dažďa, teraz už všetci vieme, že je tu na 100%. A tak som tu samozrejme aj ja s novým článkom a novou inšpiráciou práve na letné outfity. Ako iste viete, môj štýl je pomerne jednoduchý čo sa týka, farieb alebo vzorov. A presne tým som sa nechala inšpirovať aj na dnešný článok! Pretože leto nemusí znamenať len neónové tielka a všadeprítomné havajské vzory.  Tak poďme na to!

Sandále:

Sandále sú podľa mňa jednou s najviac potrebných vecí na leto. Chceme aby nám bolo pohodlne, nie až tak preukrutne teplo a samozrejme aj to aby sme vyzerali štýlovo. Pre mňa všetky tieto podmienky spĺňajú práve dámske sandále BirkenstockSú ozaj extrémne pohodlné, viete si ich obliecť prakticky k čomukoľvek a môžete si ich „nastajlovať“ presne podľa vášho vkusu alebo dokonca aj momentálnej nálady. A prečo vlastne Birkenstocks? Pre mňa osobne sú skrátka minimalistické a nadčasové. No a tiež je ich veľa druhov a farieb a tak si každý môže vybrať presne to čo sa mu páči. Pre mňa sú najuniverzálnejšie celo-čierne. No napríklad na spartoo.sk si môžete vybrať tie, ktoré vášmu srdiečku učarujú najviac!


Pásiky a biely denim:

Ako som už spomenula, nie som veľký fanúšik vzorov. Niekedy ma to síce popadne a mám na sebe maxi šaty s boho vzormi ale 95% času som to stále minimalistická ja, s jednofarebným tričkom a rifľovou sukňou. Jedným z mála vzorov, ktoré však absolútne milujem sú pásiky. Opäť je to jednoduchá vec, ale dá sa poňať zaujímavo ako v zime tak aj v lete! A tento rok som sa absolútne zamilovala do pásikov v spojení s bielym denimom! Áno modrý denim je stálica asi nás všetkých no práve biela je moja obľúbená letná farba a celý outfit krásne odľahčí a dodá mu akúsi sviežosť. No a je to veľmi univerzálna záležitosť, s ktorou sa každý môže vyhrať podľa vlastných letných snov a prianí!
Tenisky:

Pre mňa leto okrem vody a opaľovacieho krému a festivalov, znamená aj výlety! No a na taký výlet je potreba sa dobre vyzbrojiť nie len vodou ale samozrejme aj niečím pohodlným na nosenie. Či už ide o výlet dakam do prírody alebo preskúmanie nového mesta v cudzej krajine. Tenisky sú jasná voľba! Ako už všetci viete dámske tenisky Vans sú môj favorit, tak nejak celoročne! Hodia sa ku všetkému a je ich veľa štýlov a strihov a farieb a môžete si ich obliecť k sukni alebo k nohaviciam a stále dodajú outfitu akýsi šmrnc! Vždy som bola fanúšikom authentic Vansiek ale minulý rok som dostala svoje prvé Old Skool Vansy a milujem ich asi ešte viac! Áno je pravda, že Vansy teraz nosí takmer každý a presne pre to som sa do tohto outfitu rozhodla vybrať Vansky s vysokou platformou. Myslím, že je to super detail, ktorý síce veľmi decentne, no stále dosť zmení výzor toho čo máte na sebe.

Čierne plavky:

Čierna je moja farba. Či je leto alebo zima alebo akékoľvek iné obdobie roku, ktoré si viete predstaviť. Mám pocit, že dakedy to chce v lete odvahu lebo všade vidíte tie farebné veci a vzory. Ale áno som tu a rada vás inšpirujem k tomu aby ste robili to čo sa vám páči lebo chcete! A tak som aj ja tento rok urobila krok vpred a kúpila som si celé čierne plavky. Už dlhšiu dobu som nad celými plavkami rozmýšľala lebo je to veľmi praktická vec, najmä keď vo vode športujete a neváľate sa iba na deke. No a čierna prišla tak nejak prirodzene. Ako som tak pátrala presne po tých, ktoré chcem narazila som na to koľko strihov plaviek vôbec existuje. Môžete si ozaj vybrať presne to čo sa vám páči a v čom sa cítite pohodlne. Či už sú to obyčajné a jednoduché plavky, alebo čosi veľmi ženské a elegantné, takmer do vintage štýlu alebo čosi úplne športové!


Aké topánky nosíte cez leto najradšej vy?
A ak by ste sa rozhodli si nejaké nové zakúpiť (alebo dokonca čokoľvek iné) práve na spartoo.sk tak nezabudnite použiť zľavový kód: SPARTOO10SK na zľavu 10 % 

(zľavový kód môžete uplatniť počas mája a júna na všetky produkty z eshopu okrem tých, ktoré sú už zľavnené alebo označené ako partnerský produkt, zľavy sa nedajú ďalej kombinovať)

instagram: @ifonka_
FB page: Truwoman PINK


(tento článok je sponzorovaný)


You May Also Like

23 komentárov

  1. Presne takéto "ortopedické" šľapky cez leto milujem!! Minulý rok som ich nosila 24/7 a tento nebude výnimkou. Presne ako si povedala. Pohodlné štýlové a aspoň sa mi v ních nepotí noha ako v teniskách. Čierne plavky sú taktiež základ. Moc sa mi páčia tie prvé. Jednoduché a to je to moje!! 🌼

    xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. som veľmi rada, že dakto zdieľa moju lásku pre tieto veci!! <3

      Odstrániť
  2. Wau, okuliare na prvom obrázku ma neskutočne zaujali! :) ale brala by som úplne všetko, vybrala si krásne kúsky:)

    ORLLING

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Čierne plavky ma zaujali, ja som si na leto kúpila pásikované modrej farby. :D

    Rebelliouslily

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja v podstate vlastním len pásikové tričká <3 Cez leto jednoznačne sandále, držia mi nohu lepšie ako šľapky a zase sú vhodnejšie ako celé topánky, aj keď ani cez leto sa tenisiek nevzdávam. Krásne koláže!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tiež pravda ani ja sa cez leto tenisiek nezdávam haha ! :D

      Odstrániť
  5. Pěkná inspiračka.)
    Ty černé plavky jsou rozhodně must have!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Skvelé kúsky, brala by som všetky :) Ja som si akurát včera bola doplniť šatník o nejaké tie letnejšie kúsky :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem! :)) ja mam pocit ze ho doplnam tak nejako kontinualne a aj tak v nom nic nie je :D opak je pravdou samozrejme :D

      Odstrániť
  7. Skvelá inšpirácia, plavky sú úžasné. ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Perfektná inšpirácia na leto! Niečo takéto potrebujem :)
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť
  9. tie čierne plavky sú perfektné, páči sa mi najmä druhý a posledný strih :) inak mám tiež celé ešte z minuloročnej kolekcie F&F :)
    Drew's beauty

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Čierne plavky som nedávno začala zháňať. Pôvodne som chcela bikiny, ale posledné dni mi učarovali aj takéto celé. Dokonca aj v červenej farbe, takže neviem, ako si nejaké vlastne vyberiem. :) Každopádne skvelé kúsky, väčšina sa hodí aj do môjho vkusu.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne súhlasím aj s tou červenou! :D ale nakoniec som našla tieto čierne a som najspokojnejšia na svete :D i keď baywatch vibes ma lákaju stále :D

      Odstrániť