OOTD // edgy princess

by - mája 10, 2017

Ahojte!
V jeden krásny deň sme si vyrazili von. V tento krásny deň som mala ešte stále ružové vlasy, čo vydržali asi tak presne jedno umytie. Je mi za nimi smutno ale tých pár dní bolo ozaj krásnych. pripadala som si s nimi ako taký správny mimozemšťan. najmä keď som mala na sebe lesklé strieborné tričko. Tu ej to o dosť toned down s čiernou a sivou. Nevedela som sa už dočkať takej tej echt jari aby som mohla nosiť túto sukňu. A potom som si jendoducho povedala fuck it a dala si ju na seba. Ale outfit mi i tak prišiel trochu nudný a tak som sa rozhodla pridať čierne fishnets. Myslím, že tá sukňa vie vyzerať žensky a elegantne pokiaľ chcete. A pokiaľ nie viete z nej urobiť celkom edgy kúsok. Asi preto ma to tak baví!

skirt - Calliope xx top - H&M xx shoes - Doc Martens xx fishnets - eBay xx choker - Stradivarius

Máte radšej ženskejšie outfity alebo viac edgy? 
instagram: @ifonka_
FB page: Truwoman PINK





You May Also Like

24 komentárov

  1. Tie vlásky sú krásne! To si mala Coloristu? Ja som tiež chcela vyskúšať ale tu peach 🍑 farbičku. Mimochodom super outfit a hrozne moc sa mi páči to prostredie!!
    Ja som taký mix niekedy mam radšej niečo elegantnejšie, niekedy niečo streetovejšie niekedy vyzerám ako kôš. Záleží to od nálady, preto si nikdy nemôžem deň dopredu vyberať outfity.
    xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem! :) vieš čo toto bol pigment od kaderničky ale tiež zvažujem coloristu momentálne :D úplne chápem tieto pocity ohľadom vyberania outfitov :D práve to ma ale na tom asi tak veľmi baví stále! :D

      Odstrániť
  2. Krásny outfit! Takéto silónky si chcem už dlhšiu dobu zaobstarať, no zatiaľ som sa k tomu nejak nedostala :)
    Caroline

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Pristane ti to. Najviac sa mi paci sukna. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Páči sa mi tvoj štýl :) Pekný outfit.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Nádherný outfit, ja by som sa naň asi neodvážila, u nás v meste by sa na mňa pozerali ako na vraha, chcem mať odvahu ako ty! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. aww to am veľmi mrzí :/ dakedy si ale asi treba povedať fuck it :D aj na mňa ľudia sem tam zazerajú ale beriem to skôr ako kompliment, že nevyzerám presne rovnako ako každý druhý :)

      Odstrániť
  6. tie pančušky su krasne mam aj ja domka len cakam kym sa otepli ze ic mozem vytiahnut:D

    http://teenmumy.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ivanka, vyzeráš super! Napriek tomu, že fishnety sú v poslednej dobe snáď všade a nosia ich aj tí, ktorí by pred rokom povedali že by si ich nikdy neobliekli, v takejto kombinácii som ich u nás ešte nevidela, skvelá kombinácia!! <3

    www.nasklee.com

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Outfit je skvělý! Akorát si samu sebe nedokážu představit si v těch silonkách, vyvolává to ve mě představu jak jsem rozkydlá na houpací síti:)

    Jinak já se oblékám podle nálady a beru všechno. Akorát v posledních měsících mám dost omezené možnosti, tak jsme trochu zakrněla a nosím jen svetr a legíny!:D

    OdpovedaťOdstrániť