FAVOURITES // May 2017

by - júna 04, 2017

Ahojte!
Na dnes som si pre vás pripravila opäť novú dávku favourites a tento krát za mesiac Máj! Máj bol dlhý a náročný pretože už som konečne odvzdala svoje veľdielo v podobe bakalárskej práce! Teraz už ju len obhájiť haha. Tiež už som si užila trochu voľna a najmä už aj konečne prvé kúpanie! No a tak ako ste si už zvykli aj tento mesiac prinášam faves. Poďme na to!

BEAUTY:
NYX // liquid suede - kitten heals

Ako už iste viete mám rada výrazné pery. A už dlhšiu dobu som zháňala ten perfekný červený rúž. Viete ten ktorý nie je ani ružový ani oranžový. ten ktorý nebude mať príliš teplý odtieň a ten ktorý sa bude dobre nosiť a dlho vydrži. Bless NYX. pretože práve tu som našla ten vysnený staple červený! Je matný vydrží celý večer s jedením, pitím a rozprávaním. A dokonca sa aj napriek tomu, že je to liquid lipstick nosí veľmi pohodlne! Tiež by som extrémne rada vyzdvihla, že ak hľadáte tú svoju červenú určite sa choďte pozrieť do NYX lebo tam majú červený odtieň snáď pre každého!

FASHION:
Pull&Bear // elephant kimono
Prišlo leto a s ním aj toto moje milované kimino. Je to perfektná vec lebo vám v nej nie je teplo, vyzerá super a keď ešte v Máji večeri nie sú poznačené spaľujúcimi teplotami je v ňom neskutočne príjemne. Toto konkrétne zbožňujem najmä z dôvodu, že je čierno biele, takže si ho človek môže dať prakticky k čomukoľvek! A tiež slony - need I say more?

BOOKS:
Nora Sakavic // All for the Game
Let me just point out that I can't quite put my love for this series into words properly. Sama som tomu neverila, že ešte niekedy prečítam sériu kníh do ktorých sa takto neskutočne zamilujem. Táto kniha je o chlapcovi menom Neil, ktorého otec je vrah a Neil sa pred ním ukrýva. Hrá však šport s názvom Exy vďaka ktorému sa dostane na univerzitu and all kinds of shit goes down. Nechcem vám toho prezradiť priveľa. Na tejto knihe milujem ako autorka vykreslila každý jeden charakter. Naozaj veríte, že toto sú realni ľudia. A nie len charaktery, ale aj vzťahy medzi všetkými členmi teamu. Naozaj je to dokonalá emotional ride. Od akcie, cez strach, cez lásku a priateľstvo, naozaj prežijete asi každý pocit aký sa v človeku ukrýva. You're in for a treat! Ak ste už túto knihu čítali milujem vás! Hovorím síce, že táto kniha je fave za Máj ale kamoši zvládla som ich všetky tri asi za 5 dní a najmä sa zaradili do top favourites ever! 

Aká kniha naposledy chytila za srdce vás?

instagram: @ifonka_
FB page: Truwoman PINK




You May Also Like

18 komentárov

  1. I love the kimono. The elephant print is so cute.

    Her Hive

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Gratulujem k bakalárke!! Pre mňa bolo písanie bakalárky extrémne otravné a naťahovalo sa to tri roky, kým som ju nakoniec napísala. Najviac ma pobavilo keď mi môj profesor pri obhajobe povedal: "Dobre si obájila nahovno prácu" :DD

    www.nasklee.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Odpovede
    1. aj ja som sa totálne zamilovala a už pomaly nič iné nenosím :D

      Odstrániť
  4. To kimono je skutočne úžasné, milujem takéto kúsky <3

    IVANNA/IVANXNA.BLOGSPOT.SK

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Já teď čtu o mém nejoblíbenějším fotbalistovi :)

    OdpovedaťOdstrániť