OOTD // the little fox

by - júna 11, 2017

Ahojte! 
V poslednej dobe žijem v takom zvláštnom opare. Asi to bude tými prípravami na obhajobu bakalárky (ktorú smutne spomínam v každom článku)  a tým všetkým čo sa snažím robiť aby som na to po večeroch a vo voľných chvíľach nemyslela, lebo by ma asi porazilo. Takže najprv to boli knihy, momentálne opäť seriály a písanie a takto nejako som v jednom kruhu. No a tiež si občas dovolím ísť aj von aby som zase neobola úplný odizolovaný jedinec. Presne ako pred pár dňami, keď som sa veľmi nevinne šla pozrieť do FOREVER21 a potom som zbadala stojan so všetkým (!) bielo-oranžovým, čo ešte silnejšie podporilo moju obssession s knihami, o ktorých som písala v tomto článku. Nikdy by som neverila, že ma znova nejaka kniha takto inšpiruje, čo si na seba oblečiem, no nie že by som si sťažovala. Konečne mám tiež doma nové VANSy a tak bol nový outfit na svete. Je pohodlný, veľmi veľmi jednoduchý a tak trochu sporty? Verili by ste tomu? Veľmi som sa však tešila z každého jedného kúsku a najmä z location, ktorú sme našli! Takže dúfam, že sa budú fotky páčiť aj vám!



dress - FOREVER21 xx shoes - VANS xx bandana - NewYorker

Inšpirovala vás dakedy kniha k tomu čo si oblečiete? Aká?
instagram: @ifonka_
FB page: Truwoman PINK


You May Also Like

11 komentárov

  1. super fotky Ivča! :P a s tým prostredím si sa riadne zladila :P vansky musia byť ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Je ozaj skvelé, že ťa takto inšpirujú knihy. Nikdy som to takto nikde nevidela :D Samozrejme budem Ti držať palce pri bakalárke. Určite to zvládneš!
    WITH GREY WOLF

    OdpovedaťOdstrániť
  3. what a nice post,
    kisses :)

    http://itsmetijana.blogspot.rs/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Super outfit a krásne fotky!! Keď budem v BA, musíme nejaké nafotiť :)

    IVANNA/IVANXNA.BLOGSPOT.SK

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Jednoduché a přitom krásné! Moc se mi líbí !! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Wow! Amazing look dear!
    Have a lovely friday!
    www.recklessdiary.ru

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Skvelý jednoduchý outfit :) šaty ti veľmi pristanú a vans old school sú skvele tenisky :) už dlho sa chystám si ich kúpiť :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Tá prvá a tretia fotka sú skvelé! Outfit sa naozaj hodí k prostrediu, o tom žiadna - najviac sa mi páči tá šatka vo vlasoch. Detail, ale robí veľa. :) Veľa trpezlivosti pri bakalárke, ak to teda nemáš ešte za sebou. Mne sa už druhý ročník na gymnáziu neoficiálne skončil, tak mám konečne pokoj.

    OdpovedaťOdstrániť