OOTD // simply Kenna

by - júna 25, 2017

Ahojte!
V mojom živote sa v poslednej dobe tak celkom všetko rúca ako domino. Jedná vec naväzuje na druhú a všetky sú už na zemi. No a ja ich teraz dvíham a staviam naspäť aby boli silné a držali ako správne základy. Tak trochu to dáva perfektný zmysel v absolútnom chaose. Lepšie sa to asi ani popísať nedá. Teraz už len vydržať do stredy! Fight because you don't know how to die quietly! Dýcham nad hladinou, síce ma občas zavalí, ale stále dýcham. A potom už začnú dlhé večery a všetko bude lepšie. Svet bude krajší.
Rada rozprávam o svojej inšpirácii keď príde k outfitom, ktoré si obliekam. Mojou inšpiráciou na tento deň bola moja najobľúbenejšia youtuberka a jeden z najinšpiratívnejších ľudí vôbec simply_kenna. Trochu som si to však musela "poonačiť" a pridať tenisky lebo je to také moje (?). Bola som však s celým vibeom tohto outfitu nadmieru spoko a pri teplote, v ktorej denaturujem to bolo dokonca veľmi pohodlné! 

 top - H&M xx skirt - FOREVER21 xx hat - unknown xx bag, shoes - VANS xx choker - ZARA xx rings - H&M, Etsy

Kto je váš najoblúbenejší youtuber/blogger? Inšpirujete sa od nich v tom čo nosíte? 

instagram: @ifonka_
FB page: Truwoman PINK



You May Also Like

16 komentárov

  1. Sledujem ju na instagrame a musím povedať, že v tom outfite vyzeráš skvelo a aj fotky sú nádherné (pekná lokalita) <3 A bojovať treba stále, v poslednej dobe zažívam mini psychické zrútenia, no potom si dám pomyselnú facku, nech sa spamätám, veď nie je to koniec sveta a mám byť vďačná za to, čo mám!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jeden čas som bola na Kenne doslova závislá a nebol deň, kedy by som nevidela aspoň jedno jej video, hoci bolo už pol roka staré :D Teraz to už zo mňa opadlo, hoci stále si ju rada pozriem - a ako hovoríš, jej outfity sú úžasné!
    Veľmi ti to pristane ❤
    A STYLISH BEE // Facebook Page

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Kennu sledujem na instagrame aj youtube... a snáď patrí medzi najzaujímavejšie youtuberky, ktoré poznám. :) Ten štýl a vkus stále znovu a znovu obdivujem, síce ja by som sa asi neodvážila. No s jej myšlienkami sa viem nie raz stotožniť.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja ju absolútne obdivujem. síce ju už poznám dlho ale neprestáva ma udivovať

      Odstrániť
  4. Kennu som istý čas považovala za moju najobľúbenejšiu youtuberku, ale teraz som ju vymenila za Conana Greya. Milujem ho! Mimochodom
    xxAlexandra MS ALWAYS LATE
    veľmi sa ti to hodí!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Krasny outfit! :)

    xoxo Mon lifebymon.blogspot.co.uk

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Kennu moc ráda sleduju, a i když po událostech posledních dní moje nadšení trochu opadlo, pořád mám její styl ráda. Momentálně mám nejoblíbenější Ester Starling a její druhý kanál, kam točí vlogy se svojí přítelkyní Barčou. Tyhle dvě holky mě vždycky dobijou pozitivní energií :)

    majahampeisova.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Zajímavý outfit. Kéž by bylo více lidí tak odvážných v módě jako ty.

    Lenny v Dánsku

    OdpovedaťOdstrániť