FAVOURITES // June 2017

by - júla 02, 2017

Ahojte!
Tento článok začínam po dlhej dobe s pozitívnou náladou! Boj konečne dobojovaný a ja som oficiálne bakalár prijatý na dve vysoké školy z troch (celkom dobrá bilancia na to, že z poslednej ešte nemám výsledok). Za posledné týždne som sa presvedčila o sile ľudskej psychiky. O tom, že ak sa vám stane niečo zlé a potom príde niečo dobré, veľmi rýchlo na to zlé zabudnete. O tom ako dlho viete vydržať keď treba aj keď už bojujete z posledných síl a najradšej by ste sa na to celé skrátka vykašľali. Nie je to jednoduché, nebudeme si klamať. Ale z tých dobrých vecí máte po tom ešte lepší pocit. To je asi najväčšia lekcia, tohto mesiaca a zatiaľ aj tohto roku! Ale to voľno je teraz ešte krajšie ako po minulé roky. 

FASHION: 
VANS // old skool

Old skool Vansy u mňa poznáte v ružovej verzii z minulého leta. Nosila som ich religiously. A tak som si tento rok povedala, že je čas zohnať ich aj v nejakej neutrálnej farbe - u mňa rozhodne teda čiernej. Aby som ich už ozaj mohla nosiť zo všetkým. A v posledných outfitoch ste sa o tom už presvedčili. Mala som ich ozaj an nohách non-stop. Veľmi sa mi páči celý ich vibe a to čo danému outfitu dodajú. A tiež by som nemala zabudnúť dodať, že Matty Healy made me wear it.

BEAUTY:
L'OREAL // miss baby roll mascara 
Až keď sa mi minula a úplne umrela moja obľúbená theBalm špirála a nemala som čas si ju objednať, uvedomila som si, že som reálne používala rovnakú (nie tubičku iba značku a typ) špirálu tri roky a nehľadala som nič nové, lebo je perfektná a je život! No ale, keďže som ozaj nejakú potrebovala tak som sa vydala na lov. Dobre ani nie skôr som zobrala prvé čo malo pekný obal a obstojný "kartáček" (ako sa tomu prosím hovorí slovensky?) So špirálami L'oreal som mala vždy dobré skúsenosti takže som to riskla. A som úprimne prekvapená, že je takmer rovnako dobrá ako moja theBalm. Len skoro taká dobrá lebo nie ej vegan a nie je zo všetkých tých super prírodných vecí. Ale efektom by som ich pomaly ani nerozlíšila! So kudos to l'oreal for making my lashes looking false and black!

MUSIC:
Pale Waves // There's A Honey
Priznám sa, že túto kapelu som objavila len vďaka tomu, že boli opening act pre The 1975. Prvý krát keď som počula túto pesničku moja reakcia bola asi "meh, okay" ale na druhý krát som sa zamilovala a počúvam ju dookola posledný týždeň. Majú zatiaľ síce von len tento jeden song (fňuk), ale stojí za to! A neviem sa dočkať keď budú mať von celý album! Na živo sú dokonalí!! A je veľmi refreshing vidieť half female/half male kapelu. Bonus: včera som ich stretla a skoro som umrela! Okrem toho som stihla hlavnej speváčke povedať o tom ako som sa do nej zamilovala lebo je krásna...soo smooth #notreally. 

Máte vy nejakú svoju holy grail špirálu?
instagram: @ifonka_
FB page: Truwoman PINK




You May Also Like

34 komentárov

  1. Moja obľúbená špirála je od značky Alcina. Vansky sú top♥

    ORLLING

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Wow o tom som v živote nepočula haha :D a ďakujem!

      Odstrániť
  2. Chcela som ti to už napísať na instagram ale nejak mi to nevydalo tak ti to musím napísať tu. NESKUTOČNE MOC TI ZÁVIDÍM TEN KONCERT!!!!!! Ach. Nechce sa ti o tom urobiť samostatný článok? Alebo ak nie aspoň sa mne tu rozpíš aké to bolo, ako vyzeral, bol taký dokonalý ako vyzerať že je? A inak ešte sa chcem opýtať na akú vysokú si chodila?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aww už som odpovedala v directe ale znovu len potvrdzujem ze aj týždeň po mám pocit, že to bolo dokonalé!! a chodila som na Prírodovedeckú fakultu UK :))

      Odstrániť
  3. Vansky sú top! Tieto čierne sa mi veľmi páčia, čierne mám len conversky, takže možno keď sa zničia tie, tak padne voľba na čierne vansy:)!
    The Noela

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ta řasenka vypadá dobře. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Jsi šikovná, gratuluji! Krásné vans))
    http://svetobezci.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Gratuluji k úspěchům :) Já mám ráda úplně obyčejnou Pump up booster od Miss Sporty. S tou už žiju pěkných pár let :D

    Pauline’s Tiny World♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem krásne! :) inak na tú tiež počúvam samú chválu haha

      Odstrániť
  7. Vansky vyzerajú skvele, ja by som tiež volila čierne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Nesmrteľné Vansy ❀ Riasenku by som rada vyskúšala aj ja :)

    ❀ Blog de la Licorne ❀

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ja mám najradšej riasenky od Maybelline, ale budem potrebovať novú, tak pozriem v drogérii túto :) ♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. kedysi som ich zbožňovala ale teraz to nechápem haha :D ale samozrejme každému sadne niečo iné :)

      Odstrániť
  10. Vansy sú zlatíčko :) taktiež som si obľúbila svoje čisto čierne, nedám na ne dopustiť :D

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Do kelu, tú mascaru tuším vyskúšam, v poslednej dobe je všade! :D

    www.nasklee.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D hej zrazu ako som si ju kupila tak mam pocit ze je ozaj vsade :D ze na mna vyskoci aj ked otvorim chladnicku haha :D

      Odstrániť
  12. The mascara looks so good!! Thanks for sharing!! Hope you spent a great time in that concert!
    xx
    Mónica Sors
    MES VOYAGES À PARIS
    NEW POST: WHAT TO WEAR IN PARIS
    DON'T MISS: FLORAL ROMPER & ICE CREAM

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. it is amazing!!! :3 and thank you it was absolutely perfect!! :)

      Odstrániť
  13. Odpovede
    1. myslím, že je to staple piece. tak ako má takmer každá žena jedny čierne lodičky alebo každý muž obyčajné court shoes alebo každý čierne conversky :) sú pohodlné, ľahko sa kombinujú a človek v nich môže robiť prakticky čokoľvek :D ja som VANS hoarder a mám ich doma toľko, že ich nespočítam na jednej ruke haha a toto bol pre mňa prídavok do zbierky aby som mala nejaké jendoduché pohodlné tenisky keďže moje predošlé authentic sa doslova na mne rozpadávajú :D

      Odstrániť
  14. Vansky jsou prostě skvělé! ♥

    OdpovedaťOdstrániť