MAKE UP // Sziget festival edition

by - augusta 20, 2017

Ahojte!
Ak ma sledujete na Instagrame tak už určite viete, že tak ako minulý rok aj tento som bola na Sziget festivale. Minulý rok som Vám ukázala čo som počas festivalu nosila na sebe. Tento rok som sa opäť zamilovala do líčenia! Takže som sa rozhodla Vám ukázať čo som počas festivalu nosila na tvári. A pripravila som také mini tutorials. Všetko sa samozrejme dá aj bez trblietok, ale pre mňa by festival bez trblietok ani nebol. Taktiež sa, ale samozrejme môžete tešiť na článok, v ktorom Vám ukážem svoje outfity (už by to u mňa asi nemohlo chýbať). Takže stay tuned, pretože to bude nový formát a máte sa na čo tešiť!
P.S.: produkty vyznačené na hrubo sú produkty, ktoré používam každý deň

1. deň 

V prvý deň som začala pomerne jednoducho. Do ohybu oka som naniesla stredne hnedý tieň a poriadne rozblendila (taktiež som ho potom stiahla aj na spodné viečko). Potom na viečko naniesla svetlý matný tieň a vytvorila som niečo ako half cut crease. Na malý detilný štetec som potom zobrala balzam na pery, ktorý som naniesla takmer na celé viečko a tým istým štetcom som potom naniesla ružové trblietky. Odporúčam tento krok robiť keď ešte nemáte na tvári nič aby ste mohli jednoducho zotrieť trblietky. Oči som zakončila svojou obľúbenou mačacou linkou a špirálou. No a samozrejme som sa povenovala aj obočiu. Po tom čo som naniesla na tvár všetko potrebné ako korektor a bronzér tým istým postupom ako na oči som naniesla aj trblietky na lícne kosti namiesto highlightu. Ten som naniesla iba na nos a vrchnú peru. Pery som vyfarbila ceruzkou a potom linkou na oči nakreslila prúžok cez stred spodnej pery. 
Použité produkty: Astor Perfect Stay concealer (Ivory), Bourjois healthy balance powder (Vanille), NYX blush (Taupe), MAKE UP REVOLUTION (Ultra eye contour - light&shade), NYX Epic Ink eyeliner (Black), L'oreal Miss baby roll mascara (Black), Maybelline eyebrow pencil (Soft brown), Essence lip liner (Satin Mauve), Miss Sporty eyeliner (Glowy pink), Maybelline strobing stick (Light - iridescent)

2. deň
Tento deň som stavila viac na farby a to rovno celou dúhou. K oku som dala lepiacu pásku tak aby predĺžila spodnú líniu oka. Od predu do záhybu oka som malým štetcom začala nanášať farby: žltú, oranžovú, červenú a ružovú. Poriadne som ich rozblendila. Ďalej som na plochý štetec naniesla trochu korektoru a dala ho an viečko aby zakryl tieňe, ktoré sa rozblendili až na viečko - vytvorila som tak cut crease. Na viečko som potom dala biely tieň, ktorým som zároveň aj rozblendila farebné tiene pod obočím. Znovu naniesla trblietky rovnakým spôsobom ako prvý deň. Na spodnú linku som naniesla farby: zelená, modrá, fialová (znovu od predu). Všetko som ukončila linkou a špirálou a samozrejme aj obočím. Ďalej som na tvár naniesla všetko tak ako predošlý deň plus som pridala highlighter aj an lícne kosti. Potom som zobrala malý detailný štetec a do vrchnáku od väčších guľatých trblietok som ich pár nasypala. Na štetec som dala balzam na pery a postupne po
malých množstvách som trblietky začala naberať a umiestňovať na tvár tak akoby som rozmiestňovala pehy. Pery som dokončila opäť ceruzkou. 
Použité produkty: Costal Scents (120 palette one),MAKE UP REVOLUTION (Ultra eye contour - light&shade), NYX duochramatic highlighter (Twilight tint), Jordana eye pencil (White), Essence lip liner (Satin Mauve)
3. deň
V tento deň som naniesla na prednú u zadnú časť viečka a do ohybu oka stredný hnedý tieň a poriadne rozblendila. Potom som len do predného a zadného kútiku oka naniesla tmavší hnedý tieň (oba matné) a znovu rozblendila. Do priestoru v strede oka som mokrým štetcom naniesla highlighter, pre halo effect. Tak ako aj ostatné dni som ním prejasnila aj vnútorný kútik oka. Všetko som potom dokončila tak ako osotatné dni. 
Použité produkty: MAKE UP REVOLUTION (Ultra eye contour - light&shade), NYX duochramatic highlighter (Twilight tint), Jordana eye pencil (White), Essence lip liner (Satin Mauve)

4. deň
Do ohybu oka som naniesla žltý tieň, tak ako aj na spodnú linku. Celé viečko som potom pokryla oranžovým tieňom. Na vnútornú linku som dala bielu ceruzku a ostatok som dokončila tak ako predošlé dni. Hnedou ceruzkou som potom "poďubala" po tvári aby som vytvorila pehy, ktoré som mierne rozotrla poklepávaním prstu. Na líca som naniesla trblietky a kamienky. Na pery som najprv naniesla balzam a potom trochu ceruzky, ktorú som rozmazala aby vyzerala svetlejšie. Potom som bielou ceruzkou nakreslila čiaru a balzamom na pery a detailným štetcom som naniesla cez túto čiatu trblietky. Highlighter som tento deň zvolila so zlatavým odleskom a naniesla som ho aj na bradu a po dĺžke nosa.
Použité produkty: Costal Scents (120 palette one), Jordana eye pencil (White), Miss Sporty lip liner (Coconut) - aj an pehy, Golden Rose (Brown line) - ako highlighter 

5. deň
V piaty deň som zvolila úplne jednoduché líčenie. Tmavší hnedý tieň v ohybe oka a vo vonkajšom kútiku a svetlejší tieň na viečku. Pohrala som sa však viac s tvarom svojho oka a predl'žila som si vnútorný kútik pomocou bielej ceruzky a highlighteru. Taktiež som ceruzku naniesla aj na vnútornú linku. Tento deň som tiež navrstvila malé a veľké trblietky rôznych farieb. Začala som tyrkysovou a modrou a nakoniec aj striebornou. Na nech som pridala veľké holografické trblietky aby vytvorili čosi ako ombré efekt. A potom som pridala kamienky. 
Použité produkty: MAKE UP REVOLUTION (Ultra eye contour - light&shade), NYX duochramatic highlighter (Twilight tint), Jordana eye pencil (White), Essence lip liner (Satin Mauve)
6. deň
Tento deň som už bola ozaj unavená a chcela som teda nejako zaujímavo zakryť svoje kruhy pod očami. Tiene boli jednoduché tak ako predošlý deň, no pod oči som naniesla strieborné trblietky a taktiež hore holografické trblietky, ktoré zase vytvárali ombré efekt. Opäť som už len nalepila kamienky. Na pery som naniesla lesk.
Použité produkty: MAKE UP REVOLUTION (Ultra eye contour - light&shade), NYX duochramatic highlighter (Twilight tint), Jordana eye pencil (White), Victoria's Secret Beauty Rush lipgloss 
7. deň
V tento deň som už iba naniesla linku a pod oči namaľovala dve bodky aby som look dačím ozvláštnila. Zmiešala som ružové, fialové a tyrkysové trblietky a naniesla ich na líca spoločne s malými guľatými holo trblietkami. Na pery som dala balzám a bolo hotovo!
Použité produkty: Maybelline strobing stick (Light - iridescent)

Ktorý look je váš najobľúbenejší?
instagram: @ifonka_
FB page: Truwoman PINK







You May Also Like

21 komentárov

  1. ten 1. a 4. den je pro mě jednoznačně vítězem! :) umíš se krásně namalovat!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Teeda, hrozně obdivuju tvojí kreativitu :) Všechny looky jsou neskutečný, přesto 1. a 5. jsou pro mě topky :)

    Pauline’s Tiny World♥

    OdpovedaťOdstrániť
  3. <333 Zamilovala som sa! Nádherné líčenie, od toho najjednoduchšieho o to najglitterkovajšieho, TOP! <3

    Nasklee - www.nasklee.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Perfektné líčenie! A milujem tvoje vlasy :)
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Obdivujem ťa že sa ti s tým chcelo takto vyhrať! Všetky look-y sú krásne a nápadité ale mne sa najviac páči asi ten z piateho dňa. Škoda, že takéto look-y nemôžem (no vlastne môžem) nosiť každý deň. Ale asi by to potom nemalo to svoje trblietavé čaro.
    xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tak to je naprostá pecka! ♥ Na festival úplně ideální! :)

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Tak do tohohle jsem se naprosto zamilovala :o ❤ Můj oblíbený je z 6. dne, ale na všech ti to hrozně sluší :)

    majahampeisova.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  8. OMG.:O To líčenie! :O Na tom festivale si musela vyzerať naozaj krásne! A to každý deň. ;) :D

    www.annslifea.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Krásné líčení, nejvíc se mi líbí 1 a 5 😉
    SmileThess

    OdpovedaťOdstrániť
  10. WOW!!! Závidím ti, že sa vieš tak perfektne nalíčiť :D :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Veľmi podarené looky, naozaj ti to pristane :)

    NITA
    NEW POST

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Tak to je krása! Si šikovná :) Páčia sa mi asi úplne všetky looky

    FRENCHSTYLE

    OdpovedaťOdstrániť
  13. nádherné :) osobne sa mi najviac páči ten úplne prvý, ale každý je skvostný!

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Vyzerá to všetko na jedno kopyto :/

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Krásné líčení! Jsi moc šikovná a tobě sluší :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Máš nádherné vlasy!:D Jinak za mě vítězí 5:)

    https://windypinkstyle.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Tyjo ani nevím, který je nejhezčí :) líbí se mi moc všechny :)
    Maris Novotná

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Tak to je pecka, moc se mi to líbí :) Já osobně nemám moc odvahu líčit se na festival výrazněji, nebo speciálně :)

    OdpovedaťOdstrániť