FASHION FORECAST // fall & winter

by - septembra 24, 2017

Ahojte!
Na dnešný článok som sa ozaj veľmi tešila. Je to článok, na ktorom som pilne pracovala! Pokúsim sa Vám zosumarizovať trendy na nadchádzajúcu jeseň a zimu. Samozrejme tu nebudú všetky pretože ich je ozaj veľmi veľa, ale ak by ste chceli druhú časť som za! No a samozrejme tým nechcem povedať, že musíte teraz nosiť len to čo je trendy, sama to rozhodne robiť nebudem. A samozrejme nemusíte trendy nosiť len preto lebo sú trendy a v skutočnosti sa Vám nepáčia. Ale ak ste fashion lover ako ja, tak Vás tieto veci môžu zaujať a možno dačo z toho zapojíte aj do svojho šatníka alebo Vás to len jednoducho inšpiruje. Takmer pri každom z týchto nových trendov som sa pokúsila nájsť aj nejakú dostupnejšiu alternatívu. Tak poďme na to!

POWER RED
Najvýraznejšou farbou tejto jesene bude červená, na všetkom! Od topánok, cez nohavice, kabáty až celé čevené outfity. No a samozrejme sa tento trend prelína s ostatnými čo sa týka napríklad strihov sukní.


CHOCOLATE BROWN
Ďalšou výraznou farbou, ktorá sa tento rok objavovala na prehliadkach je chocolate brown. Teda stará dobrá hnedá. Opäť je v kombinácii so strihmi ako midi skirts. Alebo so širokými opaskami či dokonca plaid vzorom. 

MID LENGHT SKIRT
Táto jeseň a zima sa bude celá niesť v duchu 70s rokov. Či už ide o vzory alebo strihy. Dôkazom toho sú aj tieto midi skirts. Vo všetkých farbách, vzoroch a materiáloch. Do lacnejšej verzie som zapojila aj vzory a farby, ktoré sa taktiež opakovali no nevenujem im špeciálnu časť v tomto článku a to tyrkysová a bodky. Ďalšou výraznou vecou túto jeseň a zimu sú gombíky, reálne na všetkom! A tak som zapojila aj sukňu, ktorá má na sebe gombíky.

PLAID / OFFICE CHIC / BROAD SHOULDERS
Tento trend by sa dal rozdeliť možno na tri časti, no väčšinou som tieto veci videla spolu a tak nejako to vlastne ide ruka v ruke. Prvá vec je plaid, typický šedo-čierny vzor sem tam so zábleskami červenej. Viaže sa väčšinou na nejaké oblečenie do officu, teda saká, puzdrové sukne alebo nohavice. Čo sa však opäť vrátilo do módy silnejšie ako pred tým sú vypchávky na ramenách. Všetko je väčšie a lepšie ako kedykoľvek pred tým!

GLITTER BOOTS
jendou s najväčších senzácii tento rok boli trblietavé čižmy. osobne som si myslela, že toto bude jeden z tých trendov, ktorý dlho nepríde do dostupnejších obchodov. Ak vôbec príde. Pravda je však opak. Síce nie sú vykladané kamienkami ale trblietať sa trblietajú! Ostatné trendy v obúvaní sú napríklad návrat kitten heels alebo špicatý výrez v predu na lodičkách. 

STERLING SILVER
Po červenej a hnedej tu máme trochu odvážnejšiu farbu a to metalickú striebornú! Opäť na všetkom a najlepšie na celom outfite dokopy, práve v spojení s trblietavými čižmami. Ďalšími obľúbenými farbami tejto jesene je tmavomodrá s čiernou, blush/nude, tyrkysová, sivá. 

WIDE BELTS
Široké opasky sa opäť tešia obľube. V rôznych vzoroch a materiáloch a v podstate na všetkom. Od sukní cez svetre až po kabáty. Put a belt on it! Čo sa týka iných doplnkov veľmi populárne sú akési retro čiapky, ktoré sú veľké a niečím zaujímavé.

DOUBLE DENIM
Tento trend má rozhodne svojich milovníkov ale aj odporcov. Ja osobne rada kombinujem denim, možno práve preto lebo sa dlho verilo, že sa to robiť nemá. J eto absolútne jednoduché a klasické no napriek tomu trochu odvážlivé. A denimových vecí je všade veľa tak si každý môže vybrať, odtieň a strih aký mu vyhovuje. Opäť platí kombinácia s ďalšími trendami. Všetko ej väčšie najmä na ramenách a v kombinácii so vzormi a trendy farbami. 

MATRIX
Čo sa používaných materiálov týka plastovo vyzerajúce sa tešia obľube. V každej farbe no najmä v čiernej alebo úplne priesvitné. S veľkými ramenami a skrátka chcete vyzerať ako z Matrixu. A aj v obchodoch toho momentálne nájdete požehnane, bundy, nohavice, sukne, tašky...

VINTAGE FUR / OSTRICH FEATHER
Teraz sa presuniem na dva trendy, ktoré som bohužiaľ nikde v dostupných obchodoch ešte nevidela a to tzv. vintage furs a taktiež ostrich feathers. Kožušiny sú zase veľké a taktiež vo viacerých farbách. Ostrich feathers sa držia najmä svetlých farieb najviac bielej. Najdeme ich na celých šatách alebo aj na okrajoch niektorých šiat.

Ktorý trend sa Vám páči najviac? Riadite sa trendami? 

instagram: @ifonka_
FB page: Truwoman PINK


You May Also Like

12 komentárov

  1. z červenej a hnedej sa túto jeseň skutočne teším :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť
  2. mňa osobne zaujali midi skirts, ktoré sa i však kvôli mojej výške (nížke) veľmi ťažko hľadajú a tie normálne by mne boli ako maxi skirts, nemožné... zostanem len pri obdivovaní. tá nude z háemka je nádherná!
    no a potom denim on denim. ja som sa toho nikdy neštítila a už dlhšie kombinujem veci z tohto materiálu bez mihnutia okom. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ja musim mat ten opasok z bershka. Dakujem za inspiraciu=}

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Skvelá inšpirácia! Musím sa priznať, že sa mi páčia takmer všetky trendy, ale na all red si asi budem zvykať trošku dlhšie :D

    www.nasklee.com

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja by som asi stavila na tie opasky, čokoládovo hnedú farbu a kožušiny :) Kabát na zimu ešte nemám, plánujem si ho kúpiť až tu v Prahe, tak uvidíme, aký kúsok sa mi podarí uloviť :)
    Caroline

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Veľmi sa teším z tej červenej! :) Milujem tú farbu a najradšej ju kombinujem s bielou, čiernou či nejakou riflovinou :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Zářivou červenou moc nemusím :) spíš se mi líbí vínová, ale ta chocolate brown je naprosto úžasná a to i přemýšlím, že si budu muset něco pořídit, protože snad nic takového nemám :D :)

    http://shardofdreams.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Já jsem asi jedna z mála, které se nelíbí ani jeden trend :D

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Parádní! Mě se líbí nejvíc červená, hnědá, midi skirts a plaid :)
    Meet My Lovely World

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Moc pěkný článek. Až takhle trendy nesleduji, tak jsem ráda, že jsem alespoň v obraze. Ta červená a hnědá barva je perfektní :)
    Inspiration by Linda

    OdpovedaťOdstrániť