FAVOURITES // August 2017

by - septembra 03, 2017

Ahojte!
Tak a konečne je to tu! Moje najoblúbenejšie ročné obdobie sa nezadržateľne blíži. Milujem keď sa vonku zmráka a vyzerá to na dážď. Alebo keď počuť kvapky na oknách. keď je tu jeseň, pomaly ale určite. V tomto článku Vám však ukážem čo som milovala v horúcom Auguste.

FASHION:
DIY // tube top 
thrifted // H&M top 

Nikdy som nebola fanúšikom teplých odtieňov. Vždy som mala pocit, že mi nepristanú a vyzerá akosi čudne. Tento rok som sa však rozhodla trochu experimentovať a tak som absolútne prepadla teplým farbám ako žltá a oranžová. Tube tops sú vec, ktorá podľa mňa absolútne pohltila toto leto. a tak som si povedala, že si jeden vyrobím! (ak by ste naň chceli tutorial neváhajte sa ozvať!). No a zhodou okolností som narazila na tričko presne v tejto žltej farbe aká sa mi začala páčiť. je akoby zastretá, no stále správne žltá. California tričko som našla v sekáči asi za 2 eurá. A milujem ho! Je trochu viac do oranžova ako tube top no stále pekne žltý (aj keď na fotke vyzerá oranžovo). 

BEAUTY:
NYX // DUO chromatic highlighter (Twilight tint), Epic Ink liner (Black)
Ak ma už sledujete nejaký ten piatok určite viete, že milujem NYX. Najmä ich tekuté rúže. Tento krát som však siahla po nových produktoch a to presne highlighteri a čiernej tekutej linke na oči. Ak si hovoríte, že ten rozjasňovač vyzerá trochu zvláštne, tak áno vyzerá. Pretože som ho už stihla rozmlátiť a znovu zlepiť dokopy. To mu však stále neubralo na kráse! Má veľmi zvláštny modrý odtieň aký som ešte na žiadnom inom rozjasňovači nikdy nevidela. Milujem ho lebo je jemný, dá sa krásny blendiť, je výrazný a vyzerá krásne aj na pleti úplne bez make upu (je to teraz môj asi naojbľúbenejší trend). No a linka je absolútne dokonalá. Perfektne čierna a matná. Ľahko sa s ňou manipuluje a vytvoríte presne takú linku ako si predstavujete. 

MUSIC:
MACKLEMORE & RYAN LEWIS
Áno, viem, že nový album vychádza až tento mesiac (a neviem sa dočkať!), ALE tento mesiac sa mi splnil sen! A to, že som tohto chlapa mohla vidieť naživo a zažiť jeho energiu. A odvtedy ho počúvam každý jeden deň, ešte viac ako dovtedy. Milujem hudobné prevedenie, to, že každá pesnička je svojská a má viac menej vlastný štýl no niečo ich spája. Každá z nich má nápad. A najmä príbeh. Nie som fanúšik rapu to sa prizám na rovinu. Ale Macklemore je pre mňa srdcová záležitosť a sama to neviem celkom vysvetliť. Možno sú to veci, o ktorých rappuje alebo len slová aké používa. Možno jeho hlas. A možno to aká je to naozaj prenádhrená osoba inside and out. Je to jeden z najúžasnejších hudobníkov svojej doby a tiež jeden z najúžasnejších ľudí so srdcom na správnom mieste a absolútne ho milujem. And I'm still not over the fact I've seen him live. 

FILM:
YVES SAINT LAURENT // 2014
Ak ste milovníkom módy toto bude fiml pre Vás! Ja osobne milujem módu a všetko čo sa jej týka. Či už ide o nejaký kreatívny proces toho ako vznikajú kolekcie alebo o životy samotných designerov. YSL je pre mňa jedna z najikonickejších značiek. Absolútne milujem ich minimalismus a zmysel pre to čo vytvárajú. tento film sa sústrešuje na život mladého Yvesa a to ako sa spoznal so svojim partnerom Pierrom a to ako založili značku YSL a ako sa to celé vyvíjalo ďalej. Musím uznať, že mi chvíľami šli do očí slzy. Od toho aká som bola na nich hrdá, aká som bola šťastná aj smutná z ich vzťahu. Tiež musím vypichnúť fakt, že celý film je po francúzsky a dodáva mu to ešte viac na kvalite! 

Čo ste si za posledný mesiac obľúbili Vy?
Chceli by ste vidieť DIY na tube top?

instagram: @ifonka_
FB page: Truwoman PINK



You May Also Like

18 komentárov

  1. Ja som stále tomuto odtieňu žltej neprišla na chuť, a naozaj neviem o ničom v mojej skrini, čo by malo takúto farbu, avšak nebránim sa jej a na jeseň je ako stvorená:) tiež sa teším na jeseň, všetky tie farby a tie pekné dni, nie tie kedy je ten hnusný silný vietor :D
    The Noela

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D ja som si tiez dlho myslela ze sa mi v nej nebude nic pacit a svet sa div zrazu je to tu

      Odstrániť
  2. Tá žltá je podla mna uzašna farba! :)
    www.veraparadis.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. To California tričko je úžasné :) já si oblíbila v poslední době výrazné rtěnky :)

    Lady Lenna

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ten tube top je super! YSL film som videla! Neskutočne krásny pre mňa °₊·ˈ

    Blog de la Licorne

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Na ten film se musím podívat! Tenhle odstín žluté se mi začíná dost líbit:).


    Windy pink style

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tá žltá je krásna, milujem túto farbu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. film YSL miluju ! Krásny trička a ty efetky na fotkách jsou zajímavé, ze začátku jsem si myslela, že mám něco s displejem :D

    All about Candys life

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. aaa to ma mrzi ze si si to myslela asi som na to mohla upozornit :D

      Odstrániť