OOTD // walking in a winter wonderland

by - decembra 29, 2017

Ahojte!
Viem, že tomu už asi ani neveríte, ale áno je tu nový post po viac ako mesiaci odmlky. Rada by som objasnila čo sa vlastne dialo a prečo bolo na blogu zrazu tak ticho a prázdno po takýto dlhý čas. Nie neskončila som s bloggovaním. Je to niečo čo ma baví a napĺňa a taký môj kreatívny outlet. Pravdou však je, že som sa presťahovala do nového mesta, začala novú školu a spoznala som nových ľudí. O novom meste a tom ako ho milujem som Vám už písala tu. Nová škola si však vyžaduje veľa môjho času. A voľný čas som chcela venovať novým ľuďom v mojom živote a spoznávaniu môjho nového bydliska. No a potom tu boli aj trochu menej zábavné srdcové záležitosti, ktoré som riešila. Našťastie, je už všetko na mieste. A tak tu dnes máme tento outfit post! Dúfam, že ste mali krásne Vianoce a veľa ste sa najedli. Tiež, že si užívate posledné dni v roku, a že vstúpime do roku 2018 spolu a výborne!

dress&choker - Pull&Bear xx socks - VANS xx shoes - Dr. Martens xx faux fur coat - H&M xx 
scarf - Review xx beanie - DROPDEAD

Aké je Vaše najobľúbenejšie Vianočné jedlo?
instagram: @ifonka_
FB page: Truwoman PINK





You May Also Like

19 komentárov

  1. Držím palce ve všem, co je u tebe nového.)
    Btw. krásné prostředí na focení.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jééé díky za komentář! Miluju, když díky ním narazím na super blog! Budu tě checkovat, super fotky!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Wow! To prostredie je úžasné... momentálne žijem v Prahe a tu bol sneh, ktorý mal asi 1.5 cm a vydržal pár hodín. Outfit sa mi veľmi páči, bola som veľký fanúšik dropdead, kým som nezistila, že kvalita a cena sú v značnej nerovnováhe. Každpodádne nádhera! Moje najobľubenejšie jedlo počas Vianoc je asi celá štedrovečerná večera. Ja a jedlo sme ako jedno... Držím prsty v škole a prajem ti všetko dobré do nového roku.

    S podzravom

    KRISTYN MARAMA

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. presne ten mini sniezik v Prahe bol krasny celych tych par hodin haha :D ja som zatial nemala s dropdead problem s kvalitou a vlastne ani ziaden a tak ich stale absolutne milujem aj ked vzdy nakupujem veci iba v zlavach haha :D Aj tebe vsetko dobre do noveho roku!

      Odstrániť
  4. Tolik sněhu :O závidím. Nádherné fotky, přesně takový sníh by měl být o Vánocích, ale u nás nikdy není :D k Vánocům mám nejraději řízky :)

    LENN

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. presne to som si hovorila aj ja :D kde si bol pred tyzdnom sneh?

      Odstrániť
  5. Finally back!!! A v plnej paráde! Stále som pozerala instastorky i niečo nové a stále nič a dnes to prišlo!:D Krásne fotky aj outfit ako vždy a prostredie 🤯🙏🏼
     xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovedaťOdstrániť
  6. presne tento kabát som si skúšala v háemku niekoľko dní dozadu (niežeby som reálne rozmýšľala o jeho kúpe, nie je to môj štýl), vyzeral super, najmä na fotenie, hah. kopec snehu závidím. :D

    OdpovedaťOdstrániť
  7. ten kožíšek je nádherný !:) Já si zkoušela jeden v berhsce.. taková kulička jsem v něm byla:D:D A ten sníh 🙏🏼
    ZanetMlcak

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dakujem :D ja v nom tiez vyzeram ako gulicka na sparatkach ale prave preto sa mi asi tak paci :D

      Odstrániť
  8. Tak ať tolik změn přinese jen samou radost. :))
    Tolik sněhu, to je boží, když se podívám z okna, člověku je až smutno. :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dakujem! :)) no presne teraz sa divam aj ja a normalne mi to chyba

      Odstrániť
  9. Tak teda veľa šťastia so školou a vlastne čímkoľvek, v čom to šťastie budeš potrebovať, do nového roku:) A inak, kde si našla toľko snehu? :D My tu nemáme absolútne žiadny.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dakujem krasne! tebe tiez :)) v jeden krasny den napadol v Bratislave ked som bola doma a do vecera ho uz nebolo podla mna :D

      Odstrániť
  10. thanks love! I'll be sure to check yours out! <3

    OdpovedaťOdstrániť