FAVOURITES // the year 2017

by - januára 08, 2018

Ahojte!
Tento rok som sa rozhodla nepísať nejakú siahodlhú rekapituláciu, tak ako tomu bolo ten minulý. Namiesto toho som sa rozhodla vybrať pár vecí z minulého roka, ktoré sa stihli objaviť vo FAVOURITES a ozaj som si ich zamilovala. Tak poďme na to!

FASHION:
FJÄLLRÄVEN KÅNKEN // backpack

Tento batôžtek som dostala ako darček k narodeninám hoc som nad jeho kúpou uvažovala už riadne dlho. Milujem ho lebo ide ku všetkému. Je skladný a malý no napriek tomu sa do neho zmestia všetky veci do školy alebo na krátky weekend getaway. Obzvlásť milujem materiál z akého je, pretože všetko čo máte dnu nezmokne! 
H&M // faux fur coat
Tento kabát bol asi najlepšia kúpa môjho života. Nosím ho prakticky stále a každý jeden outfit s ním sa dostane automaticky na vyššiu úroveň. A ak sa chcete cítiť viac cool, akýkoľvek faux fur coat Vám k tomu rozhodne pomôže. Fakt. 
VANS // old skool 
Tieto "vansky" ste mohli počas leta vidieť asi v každom mojom outfite! Milujem, že sú pohodlné a pritom štýlové, no nevtieravé takže ich ozaj môžete nosiť so všetkým čo Vám len napadne. 
BEAUTY:
NYX // kitten heels 
AKo už možno viete ak ma sledujete dlhšie mám veľmi rada výrazné rúže, a najmä tie tekuté! Moje najobľúbenejšie sú tie od NYX a v minulom roku viedla rozhodne červená! Konečne som totiž našla červenú, ktorá sedí môjmu odtieňu pleti a pri tom vydrží celý večer! 
MISC:
NORA SAKAVIC // All for the Game
Mojou najobľúbenejšou knižnou sériou za uplynulý rok musí byť rozhodne All for the Game. Má absolútne všetko čo chcem od dobrej knihy. Akciu, zápletku, tajomstvo, romantiku. Skrátka naozaj všetko a každá jedna postava mi za posledný rok prirástla k srdcu, čo sa nestalo už ozaj dávno. 

MACKLEMORE
Ako hudobník sa mi za tento rok najviac do srdiečka zapísal práve Macklemore. Jeho texty majú neuveriteľnú hĺbku a dušu. A on ako osoba má ozaj veľké srdce a odhodlanie. Motivuje ma a inšpiruje. A taktiež pripomína veľa krásneho. SOm každým jedným dňom vďačná, že som ho mohla vidieť naživo ako nám všetkým odovzdal kús zo seba. 

LION // 2016 
Áno, viem, že technicky je tento film až z roku 2016. No ja som ho stihla vidieť až v roku 2017 a veľmi ma zasiahol. Je to prenádherný príbeh a niekto môže povedať, že naivný. No podľa mňa to bolo presne to čo svet za minulý rok potreboval. Trochu krásnej naivity a dobra. Takže ak si chcete poplakať alebo len uveriť, že na svete je ešte stále dobro - toto je film pre Vás!

Aká je Vaša naobľúbenejšia vec (fashion/beauty/misc) za rok 2017?
instagram: @ifonka_
FB page: Truwoman PINK







You May Also Like

13 komentárov

  1. Skvělé favourites :)
    Lion jsem taky viděla minulý rok a musím říct, že to je jeden z filmů, který mě fakt zasáhl. Brečela jsem u něj jako želva.

    www.ftcfblog.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Páčia sa mi tvoje favourites! :) A tak trocha ti ich aj závidím. Ja som totiž celú zimu behala po secondhandoch a hľadala kožuch, no dodnes som nenašla žiaden taký, ktorý by sa mi úplne páčil. Ale ten tvoj vyzerá skvelo a veľmi ti pristane! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Taky jsem letos začala mít hodně ráda Macklemore. A úplně miluju tyhle batůžky. Jenom mě trošku štve jak se s nimi teď roztrhl pytel, stejně jako s Vanskama, co máš na obrázku.
    Moc hezký čánek :)
    http://doubletrouble02.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Na ty knížky se určitě podívám! Jinak Macklemore je teď taky můj oblíbenec:D. Krásný článek:).
    Windy pink style

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Favourites are beautiful!Vans is the best always!♥

    Bella Place.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tak teda ten kožúšok je úžasný a vansky sú jedny z najkrajších tenisiek vôbec! Macklemora som jeden čas aj ja zbožňovala, no nejako som sa ho prepočúvala a film Lion som videla tiež tohto roku a musím povedať aj ja, že to bol jeden z najkrajších filmov, aj keď trochu zdĺhavý no ten koniec boli hotové zimomriavky!

    LILY OF THE VALLEY

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Vzhledem k tomu, že se neřadím do fashion kategorie :D, nad ničím takovým ani nepřemýšlím... ale rtěnkou jsi mi připomněla, že právě loni v létě jsem se odhodlala radikálně zkrátit vlasy a už tehdy jsem měla představu, že krátké vlasy doplním výraznou rtěnkou - obojí jsem si splnila a pomalu pokukuju po dalších nových tekutých rtěnkách, takže děkuji za tip. ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Faux fur coat je N Á D H E R N Ý! a tú fotku milujem! Film som nevidela, ale ďakujem za typ, určite pozriem!

    Pozývam teba a tvojich čitateľov na GIVEAWAY
    na mojom blogu.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Film Lion miluju! Je to úžasný film. Od Nyx jsem tyto rtěnky nezkoušela ale červená je základ. Kabátek je nadherný a na té fotce, vypadáš božsky <3
    All about Candys life

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Old skooly se mi taky moc líbí a rtěnky od Nyx patří mezi moje oblíbené také už nějakou dobu :) Od Macklemora se mi líbí to nové album, těm starým jsem nějak nepřišla na chuť :)
    Maris Novotná

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Ten backpack je láska <3 A Lion je naozaj úžasný film :)

    IVANNA/IVANXNA.BLOGSPOT.SK

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Love your favorites. :) Do you want to follow each other? Follow me and let me know on my blog so I can follow you back. ♥

    The Fashion Spell | VLOG: Christmas in Romania
    Winter Double Spell INTERNATIONAL GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
  13. O liked the fur coat of H&M THE photo is great...
    Xoxo from Portugal

    marisascloset.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť