January 2018 // FAVOURITES

by - februára 04, 2018

Ahojte!
Január je konečne za nami. Hovorím konečne lebo pre m§ňa je to posledných pár rokov, skúškový mesiac a mám chuť si vytrhať všetky vlasy. teraz už je však po tom najhoršom a môžeme sa zase tešiť zo života. No aj napriek tomu, že náladu v januári je pomerne pochmúrna sa u mňa našlo pár vecí, ktoré mi robili radosť a aspoň trochu zmierňovali ten stres. 
FASHION:
V tomto mesiaci som využila svoju darčekovú kartu do H&M, ktorou som bola obdarená na Vianoce a kúpila som si krátku mikinu s nápisom OKAY, ktorú ste už mohli vidieť v tomto článku. Tento mesiac ma však nejako zobrala láska k červenej farbe a keď som teda uvidela tú druhú práve červenú vedela som, že ju skrátka musím mať. A nosila som ich obe non-stop. Je to poholdné a stále štýlové!
Ďalšou maličkosťou je tento prsteň s dvoma slonmi. Slon je jedno z mojich najobľúbenejších zvierat a tak nejako má pre m§a celkom dôležitú symboliku. Je to síce iba malá sranda z Aliexpresu, ale nosila som ho i tak na všetky skúšky a bol to môj záchraný kameň v rozbúrenom mori alebo aspoň niečo s čim som sa mohla hrať aby som sa trochu upokojila. 

HAIRCARE:
Na blogu často nehovorím o tom, čo používam do vlasov. Lebo úprimne toho nie ej veľa. Vlastne je to vždy iba šampón a olejček a to je celá moja rutina. Dlho som bola zvyknutá používať šampuk od LUSH, ale na koleji je to celkom zložité. A tak som sa vrátila k dávnej láske, ktorú som používala keď som mala asi 15. Ale zrazu som ju objavila v drogérii a povedala som si, že ju opäť vyskúšam. A touto láskou je Bed Head od TIGI na odfarbené vlasy. Najviac však i tak milujem jeho vôňu. Olejček som dostala na Vianoce a nemôžem si ho vynachváliť. Celkovo si myslím, že toto combo je jednoduché a efektívne!

TV SHOW: 
Ako už asi viete som maniak na seriály. Riverdale som začala pozerať ešte počas prvej série, keď okolo toho nebolo toľko hype-u. Bol to pre mňa taký priemerný seriál s dobre vyzerajúcimi hercami (<3 Madelaine Petsch I'm talking about you). No ako sa to celé rozbiehalo nejako som si ho zamilovala. A najmä túto druhú sériu. A som veľmi zvedavá ako sa to celé vyvinie. Takže ak máte radi typické americké seriály s tajomstvami, akciou a nejakou tou jemnou darkness toto bude určite pre Vás! 

Aký je Váš obľubený seriál momentálne?
instagram: @ifonka_
FB page: Truwoman PINK

You May Also Like

10 komentárov

  1. Tie mikiny sú naozaj krásne. Majú nádych old school a viem si predstaviť, že by som ich nosila.. :) Môj naj seriál all the time sú Priatelia, väčšinou stále pozerám tých.. :)

    deerly lost / blog instagram

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Na Riverdale se chci taky zacit divat! prstynek se slony je roztomily.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Leden je šílený měsíc, ale musím říct že i ten únor není o moc lepší, takže já se těším na březen. Každopádně sis pořídila moc hezké věci a ten prstýnek se slony je nádherný :)
    Inspiration by Linda

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Mikiny sú krásne! Riverdale som už asi od piateho dielu druhej série prestala pozerať. Neviem nejak sa to moc zamotáva. Tento mesiac som pozerala veľa Black Mirror.
     xxAlexandra MS ALWAYS LATE


    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ten prstienok je fakt rozkošný :) Ja si vždy chcem kúpiť nejaký prstienok, ale väčšinou sa mi páčia také tie z H&Mka alebo C&A a tie mi vždy zčerňajú :/
    Riverdale som kedysi pozerala ale ako začala nová séria, akosi som vždy zabudla si pozrieť novú časť a potom sa mi to už nechcelo dobiehať..

    IVANNA/IVANXNA.BLOGSPOT.SK

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Prsten se slony. ♥ ♥
    Gratuluju ke zkouškám, mě ještě 2 čekají (ano, byla blbost si dobrovolně zapsat tolik předmětů :D), ale už mám podvědomě volno a neřeším radši nic. Stresu už stačilo. :D

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Tie mikiny vyzerajú úplne super, viem si ich na tebe úplne predstaviť, mne však takéto kúsky vôbec nepristanú. A inak sa mi veľmi páči ten taký "šumivý" efekt na fotkách, je to také autentické :)

    Lily of the valley / Svet Podľa Kokvalinky

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Jeej,ja milujem prstene a ten tvoj je naozaj neskutočne cute :3 . Ja seriály moc nepozerám,ale keď príde nuda,je to super inšpirácia :) . Super článok!
    https://tmatejcikova.blogspot.sk/?m=1

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Great items! I love this ring <3
    Great post dear! I follow your adorable blog, hope you can follow back!
    xx

    The Newest In New Yorker

    OdpovedaťOdstrániť
  10. naprosto souhlasím s tou láskou k červené :) a když jsem procházela minulý týden nákupák a viděla, jak se na mě z výloh valí červená, modrá a zelená, upřímně mě to hřálo u srdíčka :)

    DL ♥

    OdpovedaťOdstrániť