MUR NEW-TRALS VS NEUTRALS & ULTRA STROBE BALM // FIRST IMPRESSION

by - mája 13, 2018

Ahojte! Po trochu dlhšej dobe tu mám pre Vás opäť recenziu a mini tutorial k paletkám od MAKEUP REVOLUTION. Ide o palteku tieňov New-Trals vs Neutrals a paletku krémových rozjasňovačov Ultra Strobe Balm. Obe paletky môžete nájsť na elnino.sk, odkiaľ ich mám aj ja!
Paletka tieňov ma zaujala najmä svojím poskladaním. Farby sú podľa mňa veľmi dobre vybraté. Už dlhšiu dobu som hľadala paletku, ktorá by obsahovala broskyňové tóny a konečne ju mám doma a k tomu má aj moje obľúbené neutrálne tiene. Názov je teda úplne výstižný! Obsahuje svetlé aj tmavé tiene rôznych finishov (matné aj trblietavé), tak ako je u MUR už zvykom. Paradoxne sa mi kvalitou v tejto paletke oveľa viac páčia tie matné tiene ako trblietavé. Poniektoré z trblietavých tieňov sú trochu tvrdé a tak sa s nimi ťažšie pracuje, no sú stále použiteľné.  Všetky tiene trochu prášia no nie je to nič čo by sa nedalo vyriešiť napríklad tým, že si tvár namaľujete až po tom čo dokončíte oči.
Som milovník rozjasňovačov. Niekedy ho dokonca nosím aj keď nie som namaľovaná, ale tak nejak celej tvári dodáva život. Táto paletka obsahuje 8 rozjasňovačov, každej farby čo si len prajete. Zlatá, broskyňová, modrá, biela, ružová, zelená a potom dva tmavšie hnedo-ružové odtiene. Sú nádherne krémové a oslňujúce! Naozaj, dokonca až tak že som mala chvíľu pocit, že sa v nich na vlastnej tvári uvidím. Dajú sa však krásne zapracovať (ja používam prsty) a dosiahnete presne takú intenzitu ako si želáte. Dva tmavšie odtiene sú na mňa ako rozjasňovač príliš tmavé, no určite ich využijem napríklad ako krémové tiene.
No a teraz k sľúbenému mini tutorialu a tomu ako napríklad môžete tieto dve paletky využiť spolu. K tomuto looku ma inšpiroval make up artist Kylie Jenner - Ariel. Milujem jeho monochromatické looky! Najprv som na celé viečko naniesla svetlý matný tieň s názvom BIAS. Potom som do ohybu oka naniesla svetlejší z dvoch broskyňových tieňov s názvom PERSONAL. Po rozblendení som na celé viečko naniesla tmavší tieň, VOGUE a všetko spolu rozblendila. Ako linku som použila najtmavší matný hnedý tieň SUIT, ktorý som naniesla skoseným štetcom úplne k riasam a potom ho vytiahla do strany ako mačaciu linku, všetko som opäť rozblendila. Na spodné viečko som najprv naniesla tieň PERSONAL a potom tesne k riasam VOGUE aby som vytvorila nafúknutý efekt. Všetko som dokončila svetlým tieňom pod obočím a riasenkou. Na lícne kosti, špičku nosa, vrchnú peru a do vnútorného kútika oka som naniesla rozjasňovač - odtieň som vytvorila zmiešaním broskyňového a bieleho odtieňa z paletky. Na pery som naniesla prirodzený rúž s broskyňovým podtónom a máme hotovo!

Máte rady takéto monochromatické líčenia? 
instagram: @ifonka_
FB page: Truwoman PINK
Tento článok je sponzorovaný



You May Also Like

17 komentárov

  1. Ty jo, ta paletka rozjasňovačů je nádherná! Efekt dělají fakt boží:).
    Windy pink style

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. absolútne ju milujem a odkedy je doma používam ju každý deň!

      Odstrániť
  2. MUR je skvelá značka, pomer cena a kvalita neskutočný :) mám od nich paletku tieňov SophX a takisto aj paletku rozjasňovačov z tohto collabu a som veľmi spokojná. Tvoj look je krásny a pristane ti! :)

    ethical vibes / blog instagram

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem krásne! :) MUR neskutočne zbožňujem a SophX som veľmi veľmi chcela vyskúšať no nejako som sa k nej nedostala :/

      Odstrániť
  3. Značku vůbec neznám, ale všechny odstíny vypadají moc pěkně :)

    Maris Novotná

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. rozhodne odporúčam vyskúšať majú všetko čo si len človek môže priať! :)

      Odstrániť
  4. Tá paletka krémových rozjasňovačov vyzerá veľmi dobre!

    IVANNA THE BLOGGER

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Všechny jsou nádherné, ale ty poslední lesklé to za mě asi vyhrály! :) Tyhle laděné do oranžova ti moc sluší!
    Lola-J.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ta pigmentace na ruce nic moc, ale potom, jak máš ty stíny na fotce, to vypadá bombově. Moc Ti to sluší. Jsi krásná žena. ♥

    www.outcryblog.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Krásne tiene a tie rozjasnovače. Ach bože áno!!!! Od revolution ešte nič nemám, ale keď som pozerala ich novú “podznačku” revolution pro skoro on sa roztopila pri tých rozjasnovačoch. Nuž, viem kde najbližšie miniem peniaze
     xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovedaťOdstrániť