FAVOURITES // MAY & JUNE 2018

by - júna 18, 2018

Ahojte! Na instagrame som sa Vám už stihla ospravedlniť za svoju neaktivitu na blogu. Stále som v plnom prúde skúškového a pred dverami (zajtra) ma čaká, dúfajme, už posledná skúška. Minulotýždňovú anatómiu som našťastie zvládla, ale bola som tak vyčerpaná a nejak v jednom kole s ďalšími povinnosťami, že nový článok píšem až teraz. Viem, že májové favourites už nie sú tak in, a
tak som sa rozhodla ich spojiť už aj s tými júnovými. 

BODY:
V prahe už sa teploty šplhali an môj vkus na príliš vysoké čísla a nie som jedným z tých ľudí čo si toto počasie nejak extra užívajú, vlastne si ho neužívam ani trochu. Radím sa však k tým ľuďom, ktorých by ste si veľmi jednoducho pomýlili so stenou alebo iným bielym objektom. No a keďže na slniečku zhorím asi tak rýchlo ako vlasy v plameni sviečky, ale stále chcem vyzerať aspoň trochu opálene (alebo len mať prirodzenejšiu farbu) samoopaľovák je pre mňa jasnou voľbou! Nepoužívam ho non-stop to rozhodne nie, ale hodí sa na príležitosti kedynemaáte čas alebo chuť chytať bronz. Tento od Collistar Tan Without Sunshine Self-Tanning Cream mám zo stránok elnino.sk a nemôžem si ho vynachváliť! Má celkom príjemnú nevtieravú vôňu, ľahko sa rozotiera a rýchlo vstrebáva a nerobí fľaky. Čo si však na ňom cením najviac je prirodzený odtieň, ktorý nie je oranžový ako tomu je pri veľa samoopaľovákoch. 
FASHION:
Mojim najobľúbenejším kúskom za posledných pár týždňov sa stali práve tieto šortky. Sú z ľanového materiálu a tak sú na sparné dni ako ušité! Páči sa mi, aj detail opasku, ktorý im dodáva šmrnc a najmä ich všestrannosť - môžete si ich obliecť k tričku a teniskám alebo k topu a lodičkám a vždy skvelo zapadnú do outfitu!
SHOES:
Vždy som bola maniačka na topánky a to akékoľvek. V poslednej dobe som však zablúdila do vôd predajných skupín na FB a poviem Vám, že sa tam dajú nájsť gems za super ceny. Presne tak tomu bolo aj s týmito topánkami do ktorých som sa úplne zamilovala. Páči sa mi ich absolútna jednoduchosť a tiež to, že opätok nie je extrémne vysoký a tak sa v nich dá chodiť relatívne pohodlne!

ACCESSORIES:
Už je to nejaký piatok čo som prestala nosiť náušnice každý deň. Väčšina ľudí mi ani neverí, že nejaké doma mám. Už dlhší čas som hľadala nejaké, ktoré by som mohla mať v ušiach celý deň a ráno by som sa nazobudila ako Dumbo, kvôli alergickej reakcii. A taktiež som chcela niečo univerzálne, čo môžem nosiť so všetkým. A moje hľadanie skončilo keď som našla tieto jednoduché hoops, ktoré aspoň trochu oživia čokoľvek mám na sebe!
TV SHOW & MUSIC:
TV show Lemony Snicket's: A series of unfortunate events síce nepozerám dlho, ale som hooked! Seriál sa týka troch súrodencov Violet, Klausa a Sunny, ktorým zomreli rodičia a tak sa posúvajú od jedného opatrovníka k druhému. Na ceste ich prenasleduje herec a známy zloduch Count Olaf, ktorý sa chce zmocniť ich dedičstva. Ak máte radi Burton-esque, tragikomické, prehnané seriály so zaujímavými zábermi a tiež napínavou storyline toto je rozhodne pre Vás! 
Ako hudbu minulého mesiaca musím rozhodne vyzdvihnúť nový album mojich milovaných Arctic Monkeys - Tranquillity based hotel&casino. Páči sa mi, že sa opäť vzdiali od veľmi populárneho štýlu a vytvorili niečo čo je naozaj ich! 

Máte radi horúce dni alebo nie?
instagram: @ifonka_
FB page: Truwoman PINK



You May Also Like

10 komentárov

  1. Hezky napsaný článek, seriál vypadá zajímavě podle úryvku, vůbec jsem o něm nevěděla :).

    TheBlondieTale

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ten Samoopaľovák musím aj ja vyskúšať. Mám rovnaký problém s farbou pokožky. Ten seriál nepoznám ale určite sa naň pozriem a akože nový album AM JE STROP! ❤️
     xxAlexandra MS ALWAYS LATE


    OdpovedaťOdstrániť
  3. Boty jsou pěkné, podobné jsem si taky o víkendu pořídila :)
    Miska blog

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Mám podobné topánočky a tiež sú to moje srdcovky <3

    Klaudia Duranova / INSTAGRAM

    OdpovedaťOdstrániť
  5. tie topánočky su krásne, aj ja mám také a nosím ich skoro stále ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Také jsem si za poslední dobu zamilovala látkové kraťasy (mám podobně, ale černé - klasika :D). Seriál mě zaujal, jdu kouknout na trailer a třeba na něj o prázdninách kouknu, protože téma je nevšední :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Tie kratasy vyzerajú skvelo. Musím sa pozrieť na ten samoopaľovak 😊

    Suesanqa

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Zaujaly mě ty kraťasy a ty boty, jsou opravdu moc pěkné :)

    Maris Novotná

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Aké geniálne gate! :) Na mne by síce nevyzerali dobre, ale na teba sú ako šité. ;)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť