MUR MERMAIDS FOREVER // FIRST IMPRESSION

by - júna 27, 2018

Ahojte! Už sa teda hlásim ako oficiálne skončená so skúškami (chvalabohu). Pre dnešný článok som si pre Vás pripravila ďalší zo série first impression - pôjde najmä o tutorial a tak nejak Vám v ňom zhrniem čo si myslím o paletke Mermaids Forever od Makeup Revolution.
Paletka ma zaujala najmä svojím výberom farieb. Sú pestré, niečo čo sa u mňa tak často nevidí. Ale povedala som si, že  je jún taktiež známy ako Pride Month. Táto téma je mi veľmi blízka a som vášnivý bojovník za práva, komukoľvek boli upreté. No a tak som vlastne aj prišla s lookom, na ktorý dnes uvidíte tutorial, pokiaľ budte čítať ďalej. Rada by som tiež povedala, že tento look som nevymyslela sama, ale inšpirovala som sa niekoľkými na pintereste a tak nejak si z nich zobrala to čo sa mi páčilo. Ďaším bodom pre ktorý som paletku vybrala je, že sa blížia všetky letné festivaly a tam sa farbám, najmä tým na tvári, nikdy nebránim.
Aby som paletku zhodnotila je v nej 32 tieňov a všetky z nich sú viac alebo menej trblietavé. Musím sa priznať, že toto je prvá paletka od MUR, s ktorou som mala problém a celý look som musela práve kvôli tomu robiť na dva krát. Prvý krát som totiž postupovala tak ako vždy a to, že som si na oči dala korektor a potom matný biely tieň aby som mala tiene na čom blendovať - tu však nastal kameň úrazu - tiene sa rozblendili do úplne ničoho. Tak som ich skúsila naniesť priamo an korektor. Takto bola pigmentácia oveľa lepšia, no bolo treba sa do paletky vrátiť niekoľkokrát aby mali farby intenzitu takú ako som si ju predstavovala. Pri tomto bode som skúšala aj nový blendiaci štetec od Dermacolu (D82), ktorý tak ako paletku mám z elnino.sk. Štetec má všetky atribúty dobrého blendiaceho štetca - je hustý a výborne naberá farbu. Jediné mini mínus by som mu ubrala za to, že nie až taký hebký ako som zvyknutá zo svojich BH štetcov. Čo sa ďalej paletky týka,  vyzerá úžasne trblietavo, no na očiach sa tento lesk takmer stratí a pokiaľ sa tieň snažíte naniesť vlhkým štetcom pre lepšiu intenzitu na viečkach sa Vám vytvoria "cucky". Tieto trblitky sa stratia aj priamo v paletke, stále tam sú no nie sú také výrazné. Tiene síce výrazne neprášia, no mám pocit, že práve preto sa aj veľmi ťažko nanášajú na oči. Nechcem túto paletku úplne roznosiť na kopytách, ale nohužiaľ som sa veľmi často musela vracať k jednotlivým farbám lebo pokiaľ som blendila "priveľa" stala sa z nich akási divná hnedo-ružová, nejednoznačná farba.
Pre dnešný look som teda zvolila ako inšpiráciu farby dúhy. Začala som ružovou vo vonkajšom kútiku a v ohybe oka. Túto farbu som následne stmavila fialovou vo vonkajšom kútiku a všetko som poriadne rozblendila. Ako prechodnú farbu v strede pohyblivého viečka som zvolila oranžovú - alebo skôr marhuľovú, ktoru som taktiež zablendila pomocou rovnakého štetca ako ružovú. Na vnútorný kútik som naniesla zlatú - ktorá mala slúžiť skôr ako žltá. Bohužiaľ je však skôr do biela a tak nevynikne úplne tak ako som si predstavovala, čo ej však ale skôr moja chyba ako chyba paletky. Na spodné viečko (vonkajšiu polovicu) som naniesla tmavú modrú ktorú som prepojila s fialovou a z vnútornej strany som ju napojila na tyrkysovú. Do úplne vnútorného kútika som naniesla môj obľúbený modrý rozjasňovač od NYX. Všetko som zakončila bielou linkou na vodnej linke, čiernou mačacou na vrchnom viečku a špirálou.
Ako ďalšiu vec som sa potom rozhodla rovno otestovať aj nádherný tmavý rúž taktiež od MUR v odtieni Blindfolded, ktorý mám tiež z elnino.sk. Rúž má prekrásnu tmavú fialovú farbu a javí sa ako matný. Keď ho však nanesiete na pery pigmentácia je takmer nijaká. Tiež to chce aspoň dve tri vrstvy a stále to nie ej tak tmavá farba akú by som si predstavovala. Rúž je veľmi veľmi krémový čo pre mňa predstavovalo celkom challenge, keďže sa mi tým pádom nie úplne ideálne nanášal. Nič čo by však nespravil dobrý korektor. Nakoniec som sa však ale rozhodla pre niečo svetlejšie aby som opäť upriamila pozornosť na oči. 

S ktorým rúžom sa Vám look páči viac svetlé alebo tmavé?
instagram: @ifonka_
FB page: Truwoman PINK

You May Also Like

15 komentárov

  1. OMG to líčenie <3 úplne nádherná si, veľmi sa ti hodia tie farby a paletka vyzerá veľmi pekne ;) za mňa s bledým, nech to zostane v takých bledých odtieňoch ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Neskutečně ti to sluší! Opravdu obdivuji, kdo se umí takhle odvážně (aspoň pro mě :D) líčit :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. V prvom rade gratulujem k ukončeniu skúškového! ❤ Hoci škoda pigmentácie paletky, vyzerá nádherne - a celý look vyzerá čarovne!
    A myslím, že oba rúže vyzerajú super :D
    BEE A CHANGE // Facebook Page

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Zaujímavá paletka :3 ak majú slabšiu pigmentávciu odporúčam navlhčiť štetec. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tá paleta je dokonalá! A líčenie taktiež :)
    Gratulujem k ukončeniu skúškového obdobia :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Yaaaas! Slay! Krásne! Tohoto by som nebola schopná. Veľmo pekné!
     xxAlexandra MS ALWAYS LATE


    OdpovedaťOdstrániť
  7. Moc krásná paletka, více se mi líbí tento makeup se světlou rtěnkou :).

    TheBlondieTale

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ty si proste víla :) Všetko čo si dáš na seba vyzerá na tebe perfektne

    Klaudia Duranova 

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Krásné barvy a krásné líčení, já bych tohle nezvládla asi ani za sto let, ale moc hezky se na to kouká. :-)

    Lucka
    http://seriouszone.blog.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Krásné líčení :) nad pořízením této paletky už jsem párkrát přemýšlela, přece jenom takhle barevnou paletku doma ještě nemám, ale asi bych ji stejně moc nevyužila :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Ja nie som moc na tiene a také veci, ani si to neviem poriadne napatlať na oči, ale toto vyzerá megaaaa!! Za mňa s tým tmavým rúžom!:)
    THE NOELA

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Já miluju tyhle paletky!
    A ten look je naprosto úžasnej!
    Damn, chci to taky umět.

    Dokonalý tabu

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Na mě moc výrazné, ale hrozně ti sluší :)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Krásne líčenie! Ja jednoducho MRL paletky milujem ❀✿

    Blog de la Licorne

    OdpovedaťOdstrániť