MOJE FASHION MUST-HAVES // LETO 2018

by - júla 25, 2018

Ahojte! Takýto článok som robila keď som začínala s blogom a pamätám si aj to, že som ho robila v zime. Rozhodla som sa pre Vás ale pripraviť updatenutú verziu na leto. Síce už ho máme úplne v plnom prúde (píšem a zúrivo sa ovievam keďže som sa práve doopaľovala a zomieram od tepla).

Obyčajné neobyčajné biele tričko
Ako už asi viete ak ma sledujete dlhšie rada sa držím svojich obľúbených farieb akými sú čierna, sivá a biela. No a práve biela je podľa mňa dokonalá letná farba. Neviem ako vy, ale mňa často v lete nebaví obliekať sa. Je mi an to príliš teplo a chcem mať na sebe čo najpohodlnejšie oblečenie, ktoré aspoň trochu zmierni moje trpenie na slnku. Obyčajné bavlnené biele tričko je jasnou voľbou, ale keďže sa vo mne nezaprie fashion lover mám rada ak je aspoň trochu ozvláštnené presne tak ako toto. A čo je na ňom najlepšie? Že som ho kúpila v zľave za necelé 3 eurá! Určite však nie je ťažké niečo podobné vytvoriť doma.

Tube top
Priznám sa, že kedysi mi tube tops prišli úplne celé zle. Nejako som nevedela príšť na chuť tomu rovnému vystríhu(?). Minulý rok som si však tento vyrobila len tak pre zábavu a z dlhej chvíle. A keď som si ho vyskúšala na seba neskutočne sa mi zapáčil. A je to presne tá vec v ktorej nebudete umierať od tepla ale zároveň je to trochu obmena obyčajného tielka. 

Cute two-piece
Takéto dvojdielne sety sú v móde už nejaký ten piatok. Vždy sa mi neskutočne páčili, lebo sú veľmi chutné a vyzeráte, že ste sa snažili bez toho aby ste reálne museli pohnúť prstom. Ja som si svoj prvý, ale zaobstarala až tento rok zo stránky zaful.com, kde ich nájdete tony a určite si vyberiete nejaký podľa seba. Je to vec, ktorá môže mať nekonečne veľa podôb a štýlov a stále vyzerá super. Je to vlastne taká obmena overálu (ktoré tiež milujem!) s luxosom toho, že sa nemusíte na WC vyzliecť úplne celé. 

Beach wear
Do tohto bodu som sa rozhodla začleniť hneď dve veci a to obuv tzv. slides a potom spodok plaviek, ktorý tak trochu odhalí moju pravú tvár. Slides sú vlastne také tie gumové papučky do vody a na koleji ich používam do sprchy. ALE! na pláž mi prídu úplne bohovské! Sú praktické a môžete ich umyť, moje sú čisto čierne takže ich môžem mať k čomukoľvek no a čo je pre mňa hlavnou podstatou, že v nich nohy nevyzerajú tak smiešne ako v klasických žabkách a chodí sa v nich oveľa pohodlnejšie. Už pár rokov dozadu sa mi zapáčil trend, keď máte vrch plaviek jednofarebný (u mňa samozrejme prevláda čierna) a spodok s nejakým vzorom. Tieto plavky s vysokým pásom a potlačou a la morská panna som našla už minulý rok v H&M a vedela som že musia byť moje. Samozrejme, že ak sa idem opaľovať tak si na seba dám plavky, ktoré odhaľujú aj brucho, ale mať nejaký takýto štýlový kúsok sa vždy oplatí ! 

Čo je Váš letný must-have?
instagram: @ifonka_
FB page: Truwoman PINK



You May Also Like

8 komentárov

  1. Já mám moc ráda dvojdílné sety, jsem fanda ! :D

    FIT MADDIE

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Hezký post! Pro mě je must have bílé triko, černé triko a kimono!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mne sa najviac páči ten set zo zaful, ten je bomba :)

    IVANNATHEBLOGGER

    OdpovedaťOdstrániť
  4. To oblečení vypadá dobře! hlavně by mě zajímalo jak vypadají ty plavky na postavě :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Biela je na leto ako vyšitá súhlasím! A tá súprava alebo ako to nazvať, goals!
     xxAlexandra MS ALWAYS LATE


    OdpovedaťOdstrániť
  6. I love your style! So cute. <3 I've been loving those type of slippers.
    www.thefancycats.pt

    OdpovedaťOdstrániť