HAUL // when in Vienna

by - augusta 06, 2016

Ahojte!
Na dnešný deň som si pripravila pre vás článok o tom ako bolo vo Viedni (tak ako som avizovala v predošlom článku) a k tomu teda pridám, čo som si doniesla domov. 
Viedeň je skvelé mesto/miesto na čo koľvek čo chcete robiť. Kultúra/šport/nákupy/prehliadky ozaj tu môžete stráviť celý deň a budete radi, že ste stihli aspoň jednu z tých vecí urobiť poriadne. My sme sa sem teda vydali najmä pre to aby sme si čo to nakúpili. Ja osobne som mala najväčší zálusk (konečne!) fyzicky navštíviť American Apparel. A úprimne bolo to pre mňa najväčšie sklamanie celého dňa. Vedela som, že ich ceny sú prepísknuté na basic oblečenie, ale podľa toho ako sledujem ich online shop sa mi zdalo, že k nim mali ešte prirážku. Myslela som si, že si možno niečo (stále drahé) nájdem v zľavenom tovare, ale ten ma tiež dosť sklamal. Jeden rack s vecami, ktoré ma vôbec neočarili. A taktiež sa mi tá kvalita nezdala veľmi iná od obchodov kde nakupujem zvyčajne. Takže za mňa bohužiaľ palec dole pre Viedenskú predajňu. Ako zvyčajne ma celkom potešil FOREVER 21. Teda až na to, že mi v skúšobnej kabínke prišlo tak zle, že som sa nevedela postaviť a svoj presun do "mekáča", ktorý bol vzdialený asi 900m považujem za nadľudský výkon! Neuveriteľne ma prekvapilo ako sa o mňa ale sales associates začali starať keď som si v strede obchodu sadla na zem a začala plakať, že je mi zle (11/10). Zvyšok obchodov som aspoň presondovala, ale rozhodla som sa tam neutrácať. Napríklad v takom Lushi som sa skoro roztopyla a viem, že keby som aj tu mala urobiť nákup tak odídem úplne bez peňazí a určite by som nevyužila plný potenciál všetkých tých vecí. Čo ma tiež prekvapilo bolo H&M. Tento obchod mám ozaj rada, ale tu vo Viedni ma sklamal, veci boli úplne rovnaké ako u nás a ani zľavy neboli tak ako obyčajne až také výhodné ako som očakávala. Našťastie ma to tak neškrelo pri duši, lebo predsa len do H&Mka môžem ísť kedykoľvek tu u nás. Veľmi ma však an druhú stranu potešil Pull&Bear, ktorý tiež ľúbim aj tu na Slovensku. zdalo sa mi však, že ich sortiment tu bol o čosi väčší. Láskou môjho dňa (aj života) sa ale stala Brandy Melville! Ak by som mohla už by som v živote nenakupovala v inom obchode!!! Materiály, strihy, fit, atmosféra obchodu, farebné palety, predavači skrátka úplne všetko na tomto obchode milujem! (Až na tie ceny niektorých vecí haha!)
A keď už sme mali nakúpené (a prežili sme aj môj mental a physical breakdown) rozhodli sme sa ísť sa najesť. Podľa internetu ľudia tvrdia, že vo Viedni nájdete najlepší burger v stánku zvanom Burger de Ville, ktorý conveniently nie je až tak ďaleko od Mariahilfferstraße (strašne dúfam, že som to vyspellovala dobre). Síce som v živote nejedla veľa vegetariánskych burgrov, ale tento bol ozaj najlepší na svete aký som kedy jedla! A tiež ma potešilo, že tu mali aj vege variatu! Vrelo odporúčam, že ak niekde vo Viedni chcete minúť peniaze na fakt skvostné jedlo Burger de Ville je 11/10!!!
Teraz už konečne teda k tým pár veciam čo som nakúpila!

košeľa // FOREVER 21
Možno to na fotke nie je také zjavné, ale táto košeľa má otvorené ramená. Presne takúto košeľu som zháňala už dlho. Jemný, vzdušný (umelý) materiál. Ale jednu košeľu už od F21 doma mám a musím uznať, že nemám doma pohodlnejšiu! Určite sa čoskoro tešte na outfit! 


body chain // FOREVER 21
Body chain už tiež zháňam, ako je rok dlhý a nikde som nenašla taký, ktorý by sa mi páčil alebo by bol za dobrú cenu. Tento spĺňal obe kritéria a tak som ani nepremýšľala a bol môj. Jediná down side, že je mi celkom dlhý, ale čo nespraví pár kliešťov!


shoe liners // FOREVER 21
Čo sa dá dodať k trom párom ponožiek? Sú zlaté a boli za dobrú cenu a shoe liner nie je nikdy dosť! 


batoh // Pull&Bear
Tento batoh bola láska na prvý pohľad! presne nejaký takýto som zháňala. Nie je moc malý, čiže sa doň vojde celkom dosť vecí, ale naopak nie je zase príliš veľký aby som tam nosila celý svet. Batoh takejto veľkosti som mala a nosila som ho rada do školy keď som tam nebola celý deň, lebo bol tak akurát, ale bohužiaľ som ho nosila tak veľa, že sa roztrhol a nikto mu už chudákovi nevedel pomôcť (R.I.P. little darling). A tento bol navyše v mojej obľúbenej farbe a za celkom prijateľnú cenu a neviem sa dočkať ako ho budem teraz nosiť! 


vodi shorts // Brandy Melville
Tieto šortky som si síce nekúpila sama (thanks a lot babe, once again!), ale sú DOKONALÉ! Môžete ich nosiť high waisted alebo normálne a stále vyzerajú super. Presne nejaké takéto pohodlné bavlnené šortky som zháňala! Neuveriteľne milujem ten materiál a chcem sa k nemu túliť! Majú ich tam vo veľa farbách a vzoroch, ale ja mám rada basics. Opäť sa už čoskoro môžete tešiť na outfit!


dad hat // Brandy Melville
Už odkedy zasvietilo prvé slniečko zháňam šiltovku, ktorá by mi sedela a pri tom by bola jednoduchá a pekná a dala by som nosiť so všetkým. Ale moja hlava je zjavne príliš malá a nič mi nesedí (a preto som Pohodovala s ďalším úpalom ako každý rok). A konečne mi v tomto obchode sedela aj šiltovka! 

Celkovo musím teda tento výlet zhodnotiť ako veľmi úspešný, pretože som našla všetko čo som zháňala a nevedela som to nikde inde nájsť. Výlet 11/10!!

Aká je posledná vec ktorú ste si kúpili a mali ste z nej takúto radosť? 









You May Also Like

28 komentárov

  1. Košeľa je úplná topka, haha :D Náhrdelník s diamantom sa mi taktiež veľmi páči. V poslednej dobe sa mi tento štýl náhrdelníkov/náramkov veľmi veľmi páči! :)
    Caroline

    OdpovedaťOdstrániť
  2. krásne veci, tá košeľa je nádherná!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Veľmi pekné veci si si nakúpila :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Skvelé veci! Najviac sa mi páči tá prvá košeľa a batoh! Do toho som sa asi zamilovala <3
    CAROLINE

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :D ja tiež bola to totálne láska na prvý pohľad!! :))

      Odstrániť
  5. Great post
    Would you like to follow each other?
    I 'll follow back after it

    Www.miharujulie.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ta košile je věc, kterou potřebuju nezbytně k životu!:D
    littlecapsule

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ty ponožky jsou roztomilé<3 Já být ve Vídně, tak si určitě zajdu do Primarku;)

    www.double-claire.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :3 aj my sme pôvodne chceli, ale nakoniec sme sa príliš zdržali v týchto obchodoch takže sme sa na to vykašlali :D

      Odstrániť
  8. Tak z týchto vecí by som si naozaj vedela vybrať :). Tá košeľa a ruksak mi okamžite padli do oka. Batoh sa mi veľmi páči, jednoduchý a v ružovej :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :3 hej presne o to mi išlo, že je veľmi jednoduchý! :))

      Odstrániť
  9. Krásné oblečení! Ale nejvíc se mi líbí ten batůžek! :-) Ten je opravdu pecka.

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Odpovede
    1. Ďakujem :3 a úprimne povedané už aj ja sa teším na dáky poriadnejší!

      Odstrániť
  11. pěkné kousky, nejívde se mi líbí batoh a kšiltovka:)

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť