HAUL // the bits and bobs

by - septembra 22, 2016

Ahojte!
Dnes tu máme taký menší haul. Niektoré z týchto vecí som nazbierala ešte v Budapešti a iné tak kade-kde. Tento posledný mesiac som sa snažila nakupovať menej, keďže som šla na jednu akciu kde bolo potrebné mať kostým. Nebudem zatiaľ nič moc prezrádzať, poviem iba toľko, že z celej prípravy tohto kostýmu mám pre vás mini sériu na október aby ste sa mohli inšpirovať na Halloween. Takže ako som už povedala, veci sa tak dáko nazbierali a nie je to nič veľké. Ale zo všetkých týchto vecí mám neuveriteľnú radosť tak či onak. Dakedy mi dokonca takéto maličkosti urobia väčšiu radosť ako veľké veci an ktoré dlho šetrím. Dobre je tomu tak skoro vždy, nebudeme si klamať.


 tričko // Brandy Melville
Prvou vecou v tomto mini haule je tričko s trištvrťovým rukávom z Brandy Melville. Mám síce skriňu plnú vecí no chýbajú mi v nej stále tričká s dlhším rukávom. No a conveniently som bola na koncerte vo Viednie a tak som neváhala zavítať opäť do môjho osobného raja, ktorým je práve Brandy. Tričko s tenkými čiernymi a bielymi pásikmi som hľadala už dlho a toto má skvelý materiál a neviem sa dočkať ho už nosiť! 


 mikina, top // blogerský bazár
Jedného krásneho dňa som sa dopočula, že u nás pod Pyramídou sa bude konať blogerský bazár. Našťastie som sa o tom dopočula deň dopredu a tak som tam naklusala hneď na začiatku a vybrala som si tieto dve veci (obe ma vyšli dokopy na 5 eur!!!). Prvým je top z krčeného zamatau ( a budem predstierať, že som sa nemusela pozrieť na stránku H&M ako sa tento materiál volá po slovensky). Ja osobne mám tento materiál veľmi rada a najmä na jeseň. Myslím, že ozvláštni obyčajný kúsok oblečenia úplne peckovo. No a ďalší je crew neck od Levi's. Takéto crew necky na jeseň/zimu milujem úplne najviac a je to tá najpohodlnejšia vec na deň kedy som v škole. Veľmi, veľmi odceňujem tú krásnu farbu! (a nie je vyblednutá, len ja očividne neviem používať foťák

bralet, kozmetická taštička // FOREVER 21
Tak som zahájila aj svoj prvý nákup v našom F21. Nejako veľmi síce tomuto obchodu neholdujem, ale majú super také tie malé veci ako ponožky, papuče, šperky atď. you get the drill. A tak aj tento raz som si opäť vybrala maličkosti. Saténový bralet, ktorý je bezkonkurenčne najkrajší (a dúfajme, že aj najpohodlnejší) aký som si kedy kúpila. Vyslovene som šla do jeho kúpy s tým, že ho chcem nosiť tak aby ho bolo vidieť tak uvidíme ako sa mi podarí ho zakomponovať. No a pár dní pred týmto nákupom sa mi roztrhala moja kozmetická taštička takže som si rovno kúpila novú takúto fasa holografickú!
odznaky // C&A
Odznaky alebo nažehľovačky na svoj nový ružový ruksak zháňam asi rovno odvtedy čo som ho kúpila. Takže keď som uvidela tieto vedela som, že musia byť moje! Po prvé sú na nich kaktusy a po druhé na obale bolo napísané since 1975 (if you know you know). To ich v podstate predalo. A dokonca sa teším ešte viac, že sú to odznaky lebo ich môžem dať dole keby ma náhodou omrzeli.

 kozmetika // LUSH
Veci z prvej fotky som nazbierala ešte v Budapešti a tú druhú časť vo Viedni. Ale dozvedela som sa, že nie ej vôbec ťažké si ich kozmetiku objednať z českého e-shopu, takže smelo do toho ak chcete skúšať vegan/cruelty free produkty! Nechcem toho momentálne prezradiť veľa, pretože pripravujem pre vás recenziu práve na tieto produkty. Jediné čo poviem je, že šampón bohužiaľ nemôžem používať, pretože mám na jednu zo zložiek alergiu. Ale aj napriek tomu ej to jeden z najlepšších šampónov aké som kedy skúsila! A bath bomb stále šetrím na stresové situácie spojené s novým šk. rokom. Ale myslím, že v tom LUSH nemôže sklamať! 


ceruzky // TIGER
Táto posledná vec je tak trochu úchylnosť,  ale ja mám fakt rada zlaté písacie potreby. A čím som staršia tým viac. Tieto ceruzky som už videla na inom blogu a vedela som, že si ich musím kúpiť aj keď je to taká mini hlúpostička. Sú to obyč ceruzky, ale majú na sebe strašne cute nápisy "na čo ich máte používať". Prišlo mi to fakt zlaté a 10 ceruziek za 2 eurá sa u mňa určite nestratí a nájdu patričné využitie!

Tak to by bolo pre dnes všetko! Dúfam, že sa vám veci páčia a že som vás aspoň trochu navnadila na upcoming články! :))

Čo robí vám väčšiu radosť? Maličkosti alebo nakupovanie veľkých "plnohodnotných" vecí?


You May Also Like

12 komentárov

  1. Tie ceruzky sú úplne roztomilé a určite si po ne musím do Tigera zájsť :)

    NITA

    OdpovedaťOdstrániť
  2. wow super veci, sú vo veľmi pekných farbách ♥ ten bralet je proste TOP

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Moc krásne veci :) Ja som veľmi teším kedy konečne zavítam v BA do F.21 :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :))) dúfam,že sa ti to podarí čoskoro! :)

      Odstrániť
  4. Ten bralet je úžasný. Zamilovala som sa do všetkých braletov na svete.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. joo ceruzky, to je nejvíc boží slovo na světe.)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. haha:D to si človek pomaly ani neuvedomí, že je to fakt super slovo keď ho používa stále :D

      Odstrániť
  6. tie ceruzky suuuu top!! :D aj ja chceeeeeem

    OdpovedaťOdstrániť