OOTD // all black everything once again

by - septembra 17, 2016

Ahojte!
V jeden krásny deň sme si urobili (okrem nákupov) výlet k malému majáku. Človek by ani nepovedal, že pár desiatok kilometrov od Bratislavy sa bude cítiť ako pri mori. Keďže bolo horúco stavila som to na sukňu a tielko. No a taktiež som si bola kupovať topánky ku krátkym čiernym šatám, ktoré boli na ceste z Englishlandu a tak som potrebovala čosi pri čom si to celé lepšie predstavím. A nebola by som to ja kebyže to celé nie je čierne. Tak som to jednoducho ja! (A topánky som našla tak sa môžete potom na neskorú jeseň tešiť na outfit, čo si beriem ako hosť na stužkovú.)
Tiež chcem point outnúť (ako sa to povie po slovensky prosím?), že som hlavným členom a tiež veľmi hrdým členom hnutia free the nip. Chápem, že to nie je pre každého, ale v živote som sa necítila tak pohodlne a sebavedomo vo vlastnom tele a oblečení! Takže drahé moje ženy empower yourselves!

 tielko - Bershka sukňa - H&M x tenisky - VANS x šiltovka - Brandy Melville x bandana - H&M (??)

Aké farby máte na oblečenie najradšej vy?


You May Also Like

18 komentárov

  1. Čierna sa ti aj hodí, preto nerobíš chybu, keď sa obliekaš do tej farby. :) Na fotkách ti to opäť veľmi pristane!
    Ja osobne nemám jednu takú farbu, v ktorej mám veľa kúskov oblečenia, respektíve na oblečení by sa mi páčila najviac, ale na druhú stranu, večne som do určitého kúsku oblečenia zamilovaná. A tiež keď sa mi niečo zapáči tak, ako je, nezáleží na tom, že to nemá ,,moju" farbu.

    Lunoted

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem krásne! :) to máš pravdu niektoré veci sú skrátka dokonalé také aké sú aj keď nemajú napr čiernu farbu :))

      Odstrániť
  2. Ja som si myslela, že na tej fotke si niekde v Grécku, ale keď si mi povedala, že je to pri Bratislave, tak to je wau :O All black everything je láska a ja sa tak tiež rada obliekam - inak zbožňujem sivú a bielu! Inak veľmi ti to pristane! #freethenip

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Super outfit, moc ti to sluší :) Já téměř furt chodím jen v černé, šedé a výjimečně do toho zakomponuju i nějakou veselejší barvu :D

    Bambielle

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem krásne! :) tiež to tak mám :D i keď v poslednej dobe som aspoň v maličkostiach začala kombinovať trochu ružovej ale stále som verná svojim obyčajným farbám :)

      Odstrániť
  4. Skvělý outfit, běžně nosím taky pořád černou, nebo aspoň většinou. Ale černá je jednoduchá a krásná. Jinak nemůžu vůbec uvěřit tomu, že to je fakt v Bratislavě. Krásný místo.))
    http://enisara.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť