DEŇ A NOC // INŠPIRÁCIA

by - augusta 01, 2018

Ahojte! Pre dnešný článok som si pre Vás pripravila niečo čo tu na blogu ešte nebolo – outfit na deň a noc. Určite poznáte ten pocit, keď sa pozeráte do skrine a hovoríte si, že nemáte čo na seba a máte pocit, že vlastne dokola nosíte ten istý outfit. Sama som obeťou tohto mýtu. Kľúč k tomu aby ste sa cítili, že máte na sebe nový outfit aj keď zo starých kúskov, spočíva v stylingu a v tom aké doplnky zvolíte. No a určite sa často ocitnete v situácii kedy potrebujete byť rýchlo pripravené na deň aj na večer a nemáte čas sa tristo krát otočiť doma a vybrať si úplne nový look. No a práve doplnky vedia urobiť toto kúzlo za Vás a nezaberajú veľa miesta. A to sa hodí najmä v lete keď niekam cestujete a nechcete si so sebou brať príliš veľa vecí. 

Ako denný outfit som zvolila takýto jednoduchý top za krk a nohavice pastelovej fialovej farby, pretože mi prišli ako zaujímavý kúsok samé o sebe. Tento outfit som ladila ako niečo čo si zoberiete na seba, keď beháte cez deň po meste a vybavujete veci alebo keď objavujete nové miesta na výlete. Keď však príde večer a chystáte sa s kamoškami do mesta alebo na nejakú formálnejšiu záležitosť, stačí vymeniť tenisky za topánky na opätku, zložiť šiltovku nasadiť náušnice, batoh vymeniť za malú kabelku a nahodiť tmavý rúž. A ste ready za pár minút a bez zbytočných starostí!  

Takže sa doma poriadne popozerajte okolo seba a skúste si k rovnakej kombinácii oblečenia vybrať nové doplnky. Nefunguje to len s topmi a nohavicami či sukňami, ale aj s obyčajnými šatami (pri ktorých sa mi osobne stáva oveľa častejšie, že sa „okukajú“). Nemusíte sa obliecť do nového, môžete sa len obliecť chytrejšie! 

Aký je Váš najobľúbenejší doplnok?
instagram: @ifonka_
FB page: Truwoman PINK


You May Also Like

7 komentárov

  1. Wau nevedela som, že to spočíva práve v tých doplnkoch. Ďakujem za typy a outfity sú krásne. ;)

    Krásny večer. :)
    Blog of Sunflower

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak tie levandulové gate sú GOALS AF! Ach, musím niečo také nájsť v obchode.
     xxAlexandra MS ALWAYS LATE


    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tak tento outfit je presne to, čo sa mi teraz páči! :)

    THE EFFLORESCENCE GIRL

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ako inspiracia to nie je zle. ja prilis casto nechodim vecer von, takze ked uz je nahodou prilezitost, tak sa rada vyparadim. ale je naozaj zaujimave, ako si uplne zivo dokazem predstavit, ze s istymi doplnkami vyzeraju tie nohavice a crop-top lezerne a s inymi zase tak pekne skoro az elegatne.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ty máš jednoducho skvelý vkus a o tom nepochybujem už nejaký ten piatok :)

    Igelitku si neprosím / Facebooková stránka

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Krásna zmena doplnkov :) Ja osobne by som viac preferovala ten druhý outfit :)))Caroline

    OdpovedaťOdstrániť