OUTFITY SPÄŤ DO ŠKOLY // BACK TO SCHOOL OUTFITS

by - septembra 02, 2018

Ahojte! Prázdniny sa nám už pomaly končia a nastáva čas vrátiť sa do školy. Ja mám síce pred sebou ešte mesiac prázdnin, ale väčšina z Vás asi toto šťastie nemá. No a tak som sa rozhodla pre Vás pripraviť niečo čo ma nesmierne baví a to nastylovať nejaké outfit. Všetky sú veľmi univerzálne, ale hlavne pohodlné! Pretože pohodlie je pre mňa pri outfite do školy úplne najdôležitejšie. 
//
Hello! Summer holidays are slowly coming to an end and back to school season is already upon us. Well I still have a month of holidays left, but most of you aren’t as lucky. So I decided to go back to doing what I love and style some outfits for you! All of these are versatile and mainly just comfortable. Because that’s what I look for in an outfit. 


Prvý outfit sa skladá z prúžkovaného trička z Primarku a mojich DIY mum jeans. Aby som tento outfit trochu ozvláštnila pridala som opasok s dvoma prackami. Nakoniec som si obula obyčajné čierne VANSy, pre nedbalý look. 
//
In this first outfit I paired a striped Primark T-shirt with my DIY mum jeans. And then I added this two buckle belt just to make it a little bit more interesting. I added some simple black VANS to keep it casual. 

Druhý outfit sa mi zo všetkých troch páči asi najviac. Viete, že milujem oversized veci. A toto je presne príklad toho, že keď ste hobbit, tak môžete nosiť pánske XL tričká ako šaty. Chcela som tento outfit trochu vyvážiť a tak som zvolila aj robustnejšie topánky. Sú to moje obľúbené VANS Old Skool, ale vo vysokej a burgundy verzii. Burgundy je krásna jesenná farba a určite aj jedna z mojich najobľúbenejších na toto obdobie. Tento outfit bol však na mňa príliš jednoduchý a tak som pridala striebornú retiazku s hviezdičkami z aliexpressu. Je to pekný malý detail, ktorý ma vystihuje. 
//
This second outfit might be my favourite out of the three. I love oversized items. This is actually not a dress, but a men’s T-shirt in XL and since I’m hobbit sized, it fits like a dress. I wanted to add some volume at the bottom to weight out the top so I opted for the more bulkier high-top version of my favourite Old Skool VANS, in burgundy. Which is very appropriate for autumn and might easily be my favourite autumnal colour. To dress the outfit just a little bit more I wore a star necklace, which I got from aliexpress. It adds a bit more detail and personality to the outfit. 

Tretí outfit je stále veľmi ležérny, ale má tak trochu čosi do seba. Ako vidíte je to košeľa a tzv. “lacláčová” sukňa z DROPDEAD. Je to vlastne úplne obyč košeľa, ale je oživená kombináciou dvoch vzorov. No a viem si úplne predstaviť, že taká obyčajná košeľa vyzerá dobre s jednoduchou čiernou sukňou v nejakom klasickom elegantnom outfit. To by som ale nebula ja a na tom sa zhodneme asi všetci. No a aby som tento svoj “rebelský” outfit zaklincovala obula som si svoje obľúbené Doc Martens. 
//
The third and final outfit is still very much casual. I’d call it dressy with a twist. I paired this dress shirt with the DROPDEAD dungaree skirt. The shirt is your typical dress shirt, but made more intriguing with the two patterns. And I could see a shirt being paired with a simple black skirt in a very classic smart outfit. But you know that’s just not me at all. To top off my “rebel” outfit I paired it with my Doc Martens. 

Ktorý outfit je Váš najobľúbenejší? // Which outfit is your favourite? 
instagram: @ifonka_
FB page: Truwoman PINK



You May Also Like

6 komentárov

  1. Nádherné outfity! <3 Až mi je ľúto že školu už neuvidím :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já teď všude sháním nějaký boží proužkovaný triko, takže samozřejmě nejvíc ocením ten první outfit. :D Ale každopádně miluju tvůj styl!

    Dokonalý tabu

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ja milujem všetky tvoje outfity <3 !!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. U mě určitě vítězí druhý outfit, taky miluju oversize věci ♥

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť